blank

Zeci de zboruri KLM au fost operate fără pasageri în seara zilei de sâmbătă, 4 iunie! Vezi motivul!

0 1.421

În seara zilei de 4 iunie, zeci de zboruri KLM au zburat fără pasageri spre Amsterdam. KLM a fost, din păcate, obligată să ia această decizie de a zbura fără pasagerii din destinațiile europene din cauza condițiilor meteo și a unor lucrări de întreținere piste ce au avut loc la Aeroportul Internațional Schiphol.

Deși au fost luate măsuri suplimentare, KLM s-a confruntat cu circumstanțe neprevăzute și urgente, care sunt în afara controlului său. Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și a întreținerii pistei de pe aeroportul Amsterdam Schiphol, multe avioane nu au putut ateriza sau decolare la / de la Amsterdam.

Zeci de zboruri KLM, fără pasageri

Zeci de zboruri KLM, fără pasageri
Zeci de zboruri KLM, fără pasageri

Aceasta înseamnă că un număr mare de zboruri KLM au fost întârziate sau chiar anulate. Numărul de pasageri care nu au putut pleca din Amsterdam din cauza acestor factori externi a fost extrem de mare. Pentru a asigura operațiunile sigure și funcționale la Schiphol, KLM a luat decizia de a nu mai transporta pasageri la Amsterdam. Această decizie a fost luată pentru a se asigura că pasageri blocați pot pleca din Schiphol cât mai repede. Totodată, KLM să poată opera cât mai multe zboruri în ziua de duminică.

Este incredibil și regretabil că avem de-a face cu capacitatea redusă a pistei la Schiphol, ca urmare a vântului nefavorabil și a întreținerii. În ciuda faptului că am intervenit mai devreme pentru a asigura operarea zborurilor în acest weekend, astăzi a fost o altă zi extrem de dificilă pentru pasagerii și echipajul nostru. Ne cerem scuze clienților noștri pentru inconvenient și facem tot posibilul pentru a ne asigura că ne putem întoarce la operațiuni viabile cât mai repede posibil.” Rene de Groot – Chief Operating Officer KLM.

Decizia de a opri aducerea de pasageri din destinații europene către sau prin Amsterdam a rămas în vigoare pentru toată ziua de sâmbătă. Privind prognozele meteo actuale, KLM speră să poată opera zborurile așa cum au fost planificate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.