fbpx Zborurile Wizz Air din Budapesta vor fi transferate la Terminalul 2

Zborurile Wizz Air din Budapesta vor fi transferate la Terminalul 2

0 246
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Wizz Air, cea mai mare linie aeriană low-fare, low-cost din România şi din Europa Centrală şi de Est, confirmă faptul că toate zborurile din Budapesta de pe 30 mai 2012 vor fi operate de la Terminalul 2, în timp ce Terminalul 1 al aeroportului Liszt Ferenc se închide pe 29 mai 2012.

Wizz Air recomandă pasagerilor ce vor călători spre şi de la Aeroportul Budapesta să se familiarizeze cu noua locaţie şi cu noile căi de acces ale Terminalului 2. Detaliile pot fi accesate pe www.bud.hu.

“Wizz Air informează pasagerii că pe 30 mai toate zborurile din Budapesta vor fi operate de la Terminalul 2 aflat în acelaşi aeroport, în timp ce Terminalul 1 se închide pe 29 mai. Ne sfătuim pasagerii să se familiarizeze înainte de a calători cu noua locaţie a Terminalul 2. Wizz Air pune la dispoziţie un transfer accesibil între T2 şi centrul Budapestei, pasagerii pot rezerva acest serviciu pe wizzair.com”

, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager of Wizz Air.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.