blank

Toshiba Portege Z830 – uşor de luat în bagaje

0 888

Zilele acestea, Toshiba a prezentat în România noul ultrabook – Toshiba Portege Z830. Putem spune că producătorul japonez are o tradiţie de aproximativ 10 ani în industria ultra-portabilelor. Noul produs scos sub brandul ultrabook, Toshiba Portege Z830, este mai mult un rezultat a 10 ani de tehnologie şi inovaţii în domeniu.

Cu o greutate de aproximativ 1,12kg şi având o grosime de numai 15,9 mm, seria Portégé Z830 se evidenţiază drept cea mai uşoară soluţie Ultrabook. Sistemul oferă portabilitate, durabilitate şi trăsături esențiale, toate îmbrăcate într-un stil elegant.

Portege Z830 este dotat cu procesoare din a doua generație Intel Core pentru Ultrabook şi până la 8 GB de memorie ultra rapidă DDR3. În plus, aceste sisteme beneficiază de o carcasă din aliaj de magneziu uşoară şi durabilă, care îi oferă o bună absorbție a şocurilor, rigididate crescută şi rezistență la apăsare. De asemenea, acest este compatibil cu soluţiile wireless Bluetooth, WLAN şi Mobile Broadband şi oferă o selecție de porturi full-size incluzând VGA, HDMI şi USB. Toshiba Portaga Z830 este un produs ideal pentru consumul multimedia de acasă sau în deplasare datorită ecranului luminos şi mat de 33,8 cm (13,3 inch) HD şi difuzoarelor stereo puternice, susținute de Dolby Advanced Audio.

Pe plan local, Toshiba Portege Z830 poate fi achiziţionat la un preţ care începe de la 4,199 lei şi poate ajunge până la 6,000 lei, în funcţie de configuraţie. În plus, sistemul beneficiază de promoţia unică de la Toshiba, “Garanţia orice ar fi”, prin intermediul căreia utilizatorii sunt protejaţi împotriva accidentelor neprevăzute, a furtului sau a pierderii datelor. Garanția unică pe plan regional oferă posibilitatea unei reparaţii gratuite sau a înlocuirii produsului în cazul avarierii accidentale a produselor Toshiba cuprinse în acest program.

Putem spune că este un portabil perfect pentru călătoriile de afaceri. Poate fi luat ca bagaj de mână în avion şi vă poate oferi o autonomie de până la 6-7 ore, în funcţie de modul de utilizare. Datorită dimensiunilor reduse, îl puteţi utiliza chiar în timpul zborului şi fără să-i deranjaţi pe cei din jur.

Leave A Reply

Your email address will not be published.