blank

Zborurile între Cuba și Statele Unite ale Americii vor fi reluate pe 31 august 2016

0 855

Pe 31 august 2016, după mai bine de 50 de ani de pauză, vor fi reluate zborurile comerciale între Cuba și Statele Unite ale Americii. Guvernul de la Havana confirmă deschiderea rutelor comericale între orașele din SUA și cele din Cuba.

JetBlue-Airways-Cuba-RouteMap

Zboruri între Cuba și Statele Unite ale Americii

Primul zbor va fi operat de transportatorul low-cost JetBlue Airways, care va lega Fort Lauderdale–Hollywood de Santa Clara. 3 zboruri săptămânale vor fi operate pe această rută, în perioada 31 august – 29 octombrie 2016. Urmând ca din sezonul de iarnă 2016/2017 să fie operate zboruri zilnice.

Începând cu luna septembrie, alte companii aeriene (American Airlines, Frontier Airlines, Silver Airways, Southwest Airlines și Sun Country Airlines) vor inaugura rute între orașele americane și cele cubaneze.

Cele 2 guverne au stabilit să fie operate și 20 de zboruri zilnice spre Havana. Dar aprobarea finală a departamentului de transport din SUA nu a fost încă dată. Numărul mare de companii aeriene dornice să zboare la Havana a dus la întârzierea procesului de aprobare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.