Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Zborurile Blue Air se mută pe Aeroportul Internaţional Henri Coanda (Otopeni)

0 402

Aşa cum bine ştiţi, Aeroportul Internaţional Aurel Vlaicu (Băneasa) se va închide pentru traficul aerian de linie, iar toate zborurile low-cost se vor muta pe Aeroportul Internaţional Henri Coanda (Otopeni).

Blue Air a decis mutarea operaţiunilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coanda (Otopeni) începând cu data de 25 martie 2012.

Pasagerii, care au achiziţionat bilete de avion pentru călătorii ce vor fi efectuate începând cu aceasta dată, trebuie să se prezinte înainte de zbor pe Aeroportul Otopeni la Terminalul Plecări. Cei care vor călători către Bucureşti, începând cu 25 martie 2012, vor ateriza pe Aeroportul Otopeni la Terminalul Sosiri.

Această mutare nu va genera modificări în orarul de zbor al companiei Blue Air. Pasagerii trebuie să se prezinte în aeroport cu minim 2 ore înainte de zbor pentru efectuarea formalităţilor de check-in, securitate şi frontieră.

Leave A Reply

Your email address will not be published.