Zborurile Baia Mare – Londra, programate cu HiSky, vor fi operate cu o aeronavă TAROM!

0 429

Pe 18 decembrie, ziua în care HiSky trebuia să inaugureze ruta Londra Stansted – Baia Mare, 100 de pasageri au rămas blocați în aeroportul din Londra. Compania aeriană HiSky nu a primit toate avizele necesare pentru a putea zbura din Londra Stansted.


Pentru a evita neplăcerile, HiSky a închiriat o aeronavă TAROM pentru a opera zborurile programate conform orarului specific. Zborurile Baia Mare – Londra vor fi operate cu o aeronavă TAROM până când HiSky va obține toate avizele necesare.

Zborul companiei HiSky Europe SRL, pe ruta Londra – Baia Mare, programat pentru azi, 22 decembrie 2021, cu plecare din Aeroportul Stansted (Londra) la ora 09:45 (ora locală Marea Britanie) și aterizare la ora 14:15 (ora României) pe Aeroportul Internațional Maramureș, va fi operat cu o aeronavă a companiei TAROM.

Compania TAROM are acceptul pentru operarea zborului din partea CAA (Civil Aviation Authority) UK. Zborul se va efectua la ora programată și pasagerii sunt rugați să se prezinte din timp la aeroport.

Zborul de plecare din Baia Mare către Londra nu va fi efectuat datorita numărului scăzut de pasageri. Cei 11 pasageri care doreau sa plece mâine către Londra au fost contactați și li s-au oferit opțiuni de rerutare sau rambursarea banilor. Aeroportul Internațional Maramureș le dorește tuturor pasagerilor o călătorie plăcută.

Leave A Reply

Your email address will not be published.