Zborurile Iasi – Berlin Schönefeld cu Wizz Air au dispărut din sistemul de rezervări

0 859

UPDATE 02.02.2020: Ruta Iași – Berlin a dispărut din sistemul de rezervări Wizz Air. Nu știm motivul și nu am primit informația dacă această rută va fi sau nu inaugurată conform programului anunțat inițial. Cel mai probabil, Wizz Air a renunțat la aceste zboruri!

Pe 3 octombrie, în cadrul unei conferințe de presă, Wizz Air a anunțat că alocă a 3-a aeronavă bazei de la Iași și inaugurează 6 rute noi. Una dintre aceste rute este Iași – Berlin Schönefeld, care va fi inaugurată pe 2 august 2020.

Capitala Moldova va fi conectată prin intermediul zborurilor Wizz Air de capitala Germaniei. Putem spune că va fi o conexiune foarte bună pentru turism, business, dar și o rută practică pentru comunitățile de români din zona Berlinului.

Zborurile Iași – Berlin Schönefeld vor fi operate în zilele de miercuri și duminică, conform orarului de mai jos.

Zboruri Iasi – Berlin Schönefeld cu Wizz Air

W6 3835 Iași 20:15 – 21:25 Berlin Schönefeld
W6 3836 Berlin Schönefeld 21:55 – 00:55+1 Iași

Pe ruta Iași – Berlin Schönefeld cu Wizz Air, tarifele pornesc de la 119 lei/segment. Prețul promoțional include taxele obligatorii de administrare. Totodată, este inclusă și o geantă mică pe dimensiunile maxime 40x30x20cm. Gențile tip troller și fiecare alt bagaj sunt supuse unor taxe suplimentare. Numărul de locuri la prețul menționat sunt limitate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.