Zboruri de repatriere din Emiratele Arabe Unite spre România cu FlyDubai și Etihad

4 1.179

Consulatul General al României la Dubai a anunțat câteva zboruri speciale de repatriere din Emiratele Arabe Unite spre România. Acestea vor fi operate de companiile aeriene FlyDubai, Etihad și Air Arabia.

Etihad va opera zborului EY9635

Pe 14 mai, Etihad va opera zborului EY9635, pe ruta Abu Dhabi – București. Se va decola din Abu Dhabi în jurul orei 09.00 și se va ajunge la Bucureşti în jurul orei 12.45.

Tarife: 1600 AED la economy Class şi 6500 AED la business class.

Compania Etihad a precizat:
-rezervarea şi plata biletului se efectuează telefonic prin callcenter ETIHAD
-numerele de telefon dedicate acestui zbor: Duty mobile 050 1110600; Landlines 02 51 5500 /02 599 0380. Email: [email protected] Zborul este deschis doar pentru cetăţeni români. Website: .

Toate informaţiile necesare le obţineţi de la compania aeriană care gestionează acest zbor.

FlyDubai va opera zborul FZ8249

Pe 26 mai, FlyDubai va opera zborul  FZ8249, pe ruta Dubai – București. Se decolează din Dubai la 10.20. Reiterăm condția obligatorie a companiei de îndeplinire a numărului minim de 125 persoane ca zborul să fie operațional. Aprobarea zborului depinde de măsurile de restricționare a traficului aerian, adoptate de autoritățile emirateze, în contextul evoluției pandemiei Covid-19.

A fost aprobată și o reducere de tarif, prețul biletului începe de la 2200 AED în loc de 2600 AED, cu 20 kg bagaj inclus. Rezervarea și plata se fac direct pe website flydubai. Compania FlyDubai vă oferă direct informații cu privire la bagajul suplimentar și plata cu vouchere , rambursări, etc. Consulatul General al României la Dubai va comunica zilnic numărul pasagerilor.

Dacă aveți rude sau cunoștințe blocate în Emiratele Arabe Unite și doresc să revină în România, să ia legătura cu operatorii aerieni menționați mai sus sau cu Consulatul General al României la Dubai.

Zborurile pot suferi modificări de orar, pot fi anulate sau suspendate în conformitate cu deciziile autorităților. Fiți prudenți și călătoriți responsabil!

*Site-ul AirlinesTravel NU se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

4 Comentarii
 1. Sorin says

  Pai si zboruri de repatriere din state cand or sa fie?

  1. Sorin Rusi says

   Cand or fi organizate. Astea se fac de autoritatile guvernamentale impreuna cu operatorii aerieni..

 2. Anonim says

  “Consulatul General al României la Dubai a anunțat câteva zboruri speciale de repatriere din Emiratele Arabe Unite spre România. Acestea vor fi operate de companiile aeriene FlyDubai, Etihad și Air Arabia.“ ?!?!
  Situatia este in felul urmator:
  Etihad a anuntat “zbor de repatriere” pe 13.05 dupa ora 16:00 cu plecare pe 14.05 Ora 10:00, acesta a fost un zbor cargo si probabil au realizat tardiv ca pot face niste bani cu pasageri care aveau bagajele pregatite la usa!
  Air arabia si FlyDubai au trimis cotatii de pret iar flydubai a fost in final singura care a pus online zborul de repatriere din 26.05 (insa doresc minim 125 pasageri cu 2200 aed/pers plus taxe” bineinteles ca nu se inghesuie nimeni la achizitii cand pe langa pretul piperat au pus si multe conditii (ex. Vor returna banii In vouchere, daca suntem 110-120 vor recalcula pretul, daca se schimba data platim “rebooking fee” etc

  1. Sorin Rusi says

   Noi publicam informatiile oficiale fara sa le destorsionam. Fiecare pasager in parte, fiecare om actioneaza asa cum considera de cuviinta si in conformitate cu nevoile sale. Informarea detaliata si alte cele, intra in atributiunile pasagerului. Noi nu vindem bilete, nu operam zboruri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.