Zboruri charter TAROM cu plecare din București spre Madrid și Barcelona

0 9.616

Update 21 mai 2020: Ambasada României în Spania / Embajada de Rumanía en España – 📣 Ca urmare a anunțului autorităților române din seara zilei de 14 mai a.c. privind prelungirea suspendării zborurilor dintre România si Spania cu încă 14 zile, Ambasada României în Regatul Spaniei a solicitat organizarea de curse charter pentru a da curs solicitărilor de asistență a cetățenilor români din Spania, aflați în situații speciale.👇 Precizăm că, în urma demersurilor, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Transporturilor si Ministerul Afacerilor Interne au planificat 5 curse charter de la Bucuresti către Spania, operate de compania Tarom, cu următoarele coordonate:

Zboruri charter TAROM

➡️ Joi, 21 mai, Bucuresti-Madrid-Bucuresti
➡️ Joi, 21 mai, Bucuresti-Barcelona-Bucuresti
➡️ Vineri, 22 mai, Bucuresti-Malaga-Bucuresti
➡️ Duminică, 24 mai, Bucuresti-Madrid-Bucuresti
➡️ Duminică, 24 mai, Bucuresti-Barcelona-Bucuresti

Având în vedere termenul scurt de notificare privind operarea zborurilor din data de 21 mai 2020, misiunea diplomatică si ofiicile consulare românesti din Spania au procedat la contactarea persoanelor care si-au notificat încă de la debutul crizei sanitare imposibilitatea continuării sederii pe teritoriul Spaniei (criteriile au vizat cazurile sociale si persoanele care se aflau cu caracter temporar în Spania). Astfel, cele două curse care vor fi operate în cursul zilei de mâine, 21 mai a.c., si-au atins gradul maxim de ocupare.

‼️ ✈️ Aducem la cunostinta tuturor celor aflați în situații deosebite și care doresc să ajungă în România, că au posibilitatea de a-și rezerva zborurile si achiziționa biletele de avion pentru zborurile din 22 si 24 mai la Call Center-ul TAROM, număr de telefon +4021.303.44.00.

Știrea inițială 20 mai: În seara aceasta, 20 mai 2020, TAROM a anunțat operarea a două zboruri charter. Unul pe ruta București – Barcelona și unul pe ruta București – Madrid. Zborurile sunt programate pentru 21 mai 2020. Adică pentru mâine.

Ora programată pentru plecare din București este 14.40 (Madrid), respectiv 14.55 (Barcelona). Vorbim de ora locală din România.

Pentru rezervări, vă rugăm să sunați la Call Center-ul TAROM, 0213034400.
Restricţiile de intrare în Spania impun ca zborurile să fie disponibile doar pentru cetățenii spanioli și cetățenii români cu rezidență validă.

Cer senin!

Leave A Reply

Your email address will not be published.