(P) Zboruri charter și oferte de nerefuzat spre Croația, Turcia, Grecia

București - SPLIT, Croația (255 EURO/persoană); București - Antalya (195 EURO/persoană); București - Creta (205 EURO/persoană) și multe altele.

0 869

Înainte să trecem la oferte, să povestim puțin despre zborurile charter. Cursa aeriană charter se definește ca fiind zborul efectuat pe baza unui aranjament contractual între furnizorul de transport aerian și o entitate care închiriază o aeronavă.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

În general, zborurile charter sunt organizate de tur operatori ca parte a unui pachet turistic ce poate să includă și cazare, masă și alte servicii. Pe zborurile charter, serviciile la bord (catering, bagaj de cală etc) sunt stabilite de cel ce închiriază aeronava.

Dar sunt situații când charterele pot fi organizate și de alte entități. Zborurile charter se pot organiza și pentru transportul mărfii sau poștei.

Oferte de nerefuzat pe zborurile charter

Sunt situații când tur operatorul nu reușește să vândă toate pachetele turistice programate, iar locurile rămase libere pe zborurile charter sunt scoase la vânzare. Astfel, puteți călători în destinații speciale, care în mod normal sunt mai greu de atins prin zborurile regulate.

Paralela 45 Luxury vinde bilete de avion pe zborurile charter din portofoliul Paralela 45, iar prețurile sunt bune. Puteți cumpăra bilete de avion pe rutele: București – SPLIT, Croația (255 EURO/persoană); București – Antalya, Turcia (195 EURO/persoană); București – Creta, Grecia (205 EURO/persoană); București – Santorini, Grecia (250 EURO/persoană); București – Bodrum, Turcia (235 EURO/persoană); București – Mykonos, Grecia (250 EURO/persoană); București – Palma de Mallorca (340 EURO/persoană) și multe altele.

Oferta este valabilă până pe 14 aprilie 2017. Locuri limitate la aceste tarife! Trebuie să mai știți că returul este la 7 zile.

Acestea fiind spuse, noi vă dorim călătorie frumoasă. Aruncați o privire și pe alte oferte Paralela 45 Luxury!

Sediu 1: Pipera, Soseaua Pipera-Tunari, nr.36
tel/fax: 0213453712
mobil: 0720499288

Sediu 2: Bucuresti, B-dul Basarabia,nr.69,bl.A16a,sc.A,parter
tel/fax: 0213404667
mobil: 0720499288

e-mail: [email protected] / [email protected]
web-site: www.paralela45luxury.ro

paralela-45-luxury

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »