Sezonul de vara 2017 la Constanta: bază Blue Air și pachete turistice cu bilete de avion gratuite

Vacanța pe Litoral 2017 este acum la 1 ora distanță de casa ta! OFERTĂ SPECIALĂ: "VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE "

2 7.461

Sezonul de vară 2017 la Constanta cu multe noutăți! În sezonul de vară 2017, călătoriți cu Blue Air la mare! Pachetele turistice pentru litoral cuprinde bilete de avion gratuite.

Sezonul de vară 2017, care a început pe 26 martie 2017, aduce noutăți importante pentru aviația comercială din România. Transportatorii Blue Air, Wizz Air, Ryanair se întrec în inaugurări de rute noi, în creșteri de frecvențe pe rutele existente și anunțări de baze noi.

Sezonul de vară 2017 la Constanta

Însă cea mai spectaculoasă evoluție o are Blue Air. Pentru 2017, transportatorul low-cost (smart flying) a anunțat deschiderea bazei operaționale la Constanța. Aceasta vine la pachet cu mai multe rute noi interne și internaționale.

Rutele internaționale, 4 la număr, vor fi deschise astfel: Constanța – Bruxelles (19 mai 2017); Constanța – Milano (30 aprilie 2017); Constanța – Roma (27 aprilie 2017); Constanța – Paris (29 aprilie 2017).

Însă marea surpriză ține de rutele interne. După multă vreme, România este conectată de aeroportul Mihail Kogălniceanu, Constanța. În sezonul estival 2017, Blue Air va opera zboruri pe rutele: Constanța – Timișoara; Constanța – Oradea; Constanța – IAȘI; Constanța – Cluj. Zborurile vor fi operate în perioada 18.06 – 15.09.

VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE

Pentru românii dornici de relaxare, distracție și plajă pe litoralul românesc, drumul nu mai reprezintă o problemă. În maxim o oră, se apoate ajunge la Constanța. Agențiile de turism sprijină aceste rute și oferă promoții la pachetele turistice, care conțin bilet de avion + cazare+transfer la hotel.

Campania ”VINO GRATIS CU AVIONUL LA MARE”, care este dezvoltată de Paradis Vacanțe de Vis, are mult succes în rândul românilor. Profită de această ofertă!

De ce să ne grăbim peste hotare când putem să ne bucurăm de plajă, mare și soare și pe litoralul românesc? Să știți că sunt unități de cazare cu servicii peste multe hoteluri de peste hotare. Distracție avem și la malul Mării Negre. Cât despre siguranță și securitate, România este considerată o țară sigură. Dar despre toate acestea vom povesti într-un alt articol!

Locurile sunt limitate!

Leave A Reply

Your email address will not be published.