Zboruri Bucuresti – Roma Fiumicino cu TAROM, din 3 iulie 2020

0 841

Începând de vineri, 3 IULIE 2020, TAROM reia zborurile pe ruta Bucuresti – Roma (Aeroportul Fiumicino). Vor fi operate 2 zboruri saptamanale, in zilele de luni si vineri.Zboruri Bucuresti – Roma Fiumicino cu TAROM

RO403 – Bucuresti 09:45 – 10:55 Roma
RO404 – Roma 11:45 – 15:00 Bucuresti

Conform reglementărilor emise de autoritățile din Italia, bagajele de mână trebuie să fie mai mici față de cele standard, cât să poată fi depozitate sub scaunul din fața fiecărui pasager. Masca chirurgicală trebuie purtată în permanență de la intrarea în aeroportul de plecare până la ieșirea din aeroportul de destinație.

Toți pasagerii care călătoresc în/din Italia trebuie să completeze o declarație (AUTODICHIARAZIONE_ALLEGATO.pdf – italiana, SELF_DECLARATION_FORM.docx – engleza).

În cazul in care pasagerii au călătorit în ultimele 14 zile în țări din afara celor metionate (EU Countries, Schengen area Countries, UK & Northern Ireland, Andorra, Monaco, San Marino și Vatican) trebuie să completeze o declarație specială.

Biletele de avion se pot cumpăra de pe site-ul TAROM sau de la agențiile partenere TAROM. Zborurile vor fi operate cu aeronave de tipul Airbus A318.

*Rutele și orarul zborurilor sunt stabilite de compania aeriană în corelație cu legile și restricțiile impuse de autorități.

**Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

Leave A Reply

Your email address will not be published.