blank

De la 1 iulie, se reiau zborurile charter cu plecare de la Timișoara. Vezi destinațiile de vacanță!

0 10.227

Cu toate că ne aflăm la jumătatea perioadei estivale, operatorii de turism nu au renunțat la ideea de a organiza, în continuare, curse charter de vacanță cu zbor direct de pe aeroportul Timișoara.

Turiștii, care doresc să își petreacă vacanța estivală la malul mării, au oportunitatea de a zbura spre o destinație de vacanță, începând din 1 iulie 2020.

Se reiau zborurile charter de la Timișoara

Pentru început, vor fi reluate zborurile charter spre destinații din Grecia. Începând de astăzi, 1 iulie, se poate călători spre: Rhodos – 1 zbor pe săptămână (miercuri) în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2020; Skiathos – 1 zbor pe săptămână (sâmbătă) în perioada 4 iulie – 3 octombrie 2020; Creta – 1 zbor pe săptămână (luni) în perioada 6 iulie – 28 septembrie 2020, urmând ca din 16 iulie (joi) să fie introdusă o a doua cursă spre această destinație grecească.

Se așteaptă ca la finalul lunii iulie, respectiv începutul lunii august, să se reia operarea zborurilor charter spre mult dorita destinație Antalya. Agențiile au programat 3 zboruri săptămânale.

Se reiau zborurile charter de la Timișoara

De asemenea, locuitorii din vestul țării au posibilitatea să ajungă la Marea Neagră într-un timp foarte scur. Din 16 iulie 2020, TAROM va opera zboruri de la Timisoara la Constanța, în zilele de joi și duminică. Destinații de vacanță pe litoral pot fi și cele operate cu zboruri regulate, cum ar fi Bari și Veneția.

Leave A Reply

Your email address will not be published.