blank

Zboruri București – Chișinău cu HiSky de la 49,99 euro, din septembrie, și Smart Pass

0 406

Începând cu 25 septembrie, compania aeriană HiSky introduce o nouă rută care va face legătura între București și capitala Republicii Moldova. Zborurile vor fi operate de trei ori pe săptămână, în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, cu plecare de pe aeroportul din Chișinău la ora 7:30 și întoarcere la ora 18:30. Prețul biletului pornește de la 49,99 euro pe segmentul de zbor, iar durata călătoriei este de 50 de minute.

Până la introducerea noii rute în portofoliul HiSky, doar TAROM mai oferea zboruri regulate directe din București către Chișinău.

Suntem astăzi principalul operator aerian din Republica Moldova, iar rezultatele din ultimul an ne situează pe locul patru pe piața din România, după numărul de pasageri. HiSky este un proiect născut la Chișinău, însă Bucureștiul a devenit, în scurt timp, cel mai important dintre hub-urile noastre. În aceste condiții, am văzut introducerea unei curse regulate între București și Chișinău ca pe o obligație morală pe care o avem, în calitate de companie care a câștigat încrederea pasagerilor de pe ambele maluri ale Prutului. Intrarea pe un segment operat anterior de o singură companie va însemna automat și o scădere a prețului. Venim în întâmpinarea pasagerilor noștri cu o ofertă de lansare la un tarif care sperăm să încurajeze călătoriile pe această rută atât pentru oamenii de afaceri, cât și pentru turiștii din ambele țări.”, spune Iulian Scorpan, CEO HiSky.

În premieră pentru o destinație internațională, pentru ruta București – Chișinău va fi disponibil și produsul dezvoltat de HiSky pentru călătorii frecvenți. Pachetul de bilete Smart Pass era până acum adresat doar pasagerilor pe rutele interne din România, București – Cluj și București – Timișoara. Abonamentul, adresat în principal companiilor dar disponibil și persoanelor fizice, permite achiziționare de bilete la preț redus, pentru călătorii pe parcursul unui an, cu beneficii incluse precum schimbarea datelor cu până la 24 de ore înaintea zborului, bagaj de cală, alegerea locului în avion și check-in în aeroport, gratuite.

Odată cu lansarea rutei București – Chișinău, compania aeriană ajunge la un număr total de 25 de destinații operate cu zboruri regulate, din România și Republica Moldova. Cu o flotă de opt aeronave Airbus, din familia A320, HiSky este și principalul operator de curse charter către destinații de vacanță, în parteneriat cu cele mai importante agenții de turism din România.

Leave A Reply

Your email address will not be published.