Zboruri Air Moldova autorizate de la Chișinău pentru perioada 5-16 iunie 2020

0 625

Compania aeriană Air Moldova a primit aprobarea de a opera câteva zboruri speciale de tip charter din / spre Chișinău, în perioada 5-16 iunie 2020.Zboruri Air Moldova autorizate de la Chișinău

Astfel, Air Moldova va opera următoarele zboruri charter autorizate:

Chișinău – Londra – Chișinău pe 05 iunie 2020
Decolarea din KIV 08:00, sosirea 09:00 timp local
Decolarea din STN 10:00, sosirea 15:00 timp local

Moscova – Chișinău pe 06 iunie 2020
Decolarea din DME 09:50, sosirea 11:50 timp local

Chișinău- Lisabona- Chișinău pe 16 iunie 2020
Decolarea din KIV 15:30, sosirea 18:00 timp local
Decolarea din LIS 19:00, sosirea 01:20 timp local

Chișinău-Roma-Chișinău pe 10 iunie 2020
Decolarea din KIV 17:30, sosirea 18:40 timp local
Decolarea din FCO 19:50, sosirea 23:00 timp local

Biletele pentru aceste curse pot fi procurate online pe siteul www.airmoldova.md

În scopul prevenirii riscurilor de răspândire a virusului sunt întreprinse măsuri suplimentare de protecție la toate zborurile operate de companie. Toți pasagerii de pe cursele operate de Air Moldova sunt rugați să poarte în mod obligatoriu măşti și mănuşi de unică folosinţă.

Pentru zborurile spre Republica Moldova:

La cursele spre Republica Moldova vor fi acceptati doar pasagerii cetățeni ai Republicii Moldova, membrii de familie ai cetăţenilor RM; persoane care posedă o viză de lungă şedere, un permis de şedere sau un document echivalent permisului de şedere eliberat de autorităţi; persoane care se deplasează în interes professional dovedit prin viză, permis de şedere sau un alt document echivalent; membri ai misiunilor diplomatice şi ai oficiilor consulare acreditate în Republica Moldova, ai organizaţiilor/misiunilor internaţionale, precum şi membriifamiliilor acestora sau personal care poate asigura ajutor umanitar.

Pentru zborurile din Republica Moldova:

Pe zborurile cu plecare din Republica Moldova vor fi acceptați doar cetățenii, deţinătorii vizelor de reşedinţă și a permiselor de şedere a țării de destinație.

Air Moldova vă recomandă să verificați cu autoritățile statului în care intenționați să călatoriți sau să tranzitați, despre toate restricțiile de călătorie sau de intrare impuse curent. În caz de nerespectare a condițiilor de intrare sau a restricțiilor curente impuse de țara de destinație, compania aeriană își rezervă dreptul de a nu accepta pasagerul la zbor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.