blank

Zborul inaugural la deschiderea Aeroportului Brașov: București – Brașov cu TAROM!

0 2.803

Din 15 iunie, frontieră de stat la Aeroportul Ghimbav. Prima aterizare oficială va fi a unui avion Tarom care va aduce oficialitățile din Capitală, anunță bizbrasov.ro.

Consiliul Județean Brașov pregătește un adevărat festival în cele două zile ce va marca deschiderea aeroportului. Pe lângă concerte cu Ștefan Bănică Jr, Zdob și Zdub sau Raluka, vor fi show-uri aviatice, spectacole de lasere, focuri de artificii. De asemenea, oamenii vor putea vizita unele secțiuni din aeroport și pot urmări transmisii live din aeronave sau din turnul de control.

Președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, a precizat că a două etapă a inaugurării aeroportului va avea loc pe 15 iunie, când vor ateriza și zboruri de linie. Momentul inaugural va fi însă aterizarea unui avion TAROM cu 72 de locuri, cu care vor veni oficialități de la București. Deocamdată, nu se știe numele participanților, fiind însă transmise invitații atât premierului, cât și președintelui.

Din 15 iunie, intrarea în aeroport se va face cu respectarea filtrelor de securitate dintr-un astfel de obiectiv, iar o serie de zone vor fi închise publicului. Începând cu 15 iunie, Dan Air intenționează să zboare din Brașov spre destinațiile: Bruxelles, Munchen, Nuremberg, Suttgart, Londra Gatwick, Barcelona. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.