fbpx Zborul inaugural cu Airbus A380 pentru compania Thai Airways

Zborul inaugural cu Airbus A380 pentru compania Thai Airways

2 266
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Thai Airways (Thailanda) se pregăteşte să intre în lumea companiilor care operează aeronave Airbus A380. Primul avion, dedicat acesti companii aeriene, a avut zborul inaugural pe 5 martie, decolând de la baza Airbus din Tolouse (Franța) spre Germania.

Zborul a durat aproximativ 4 ore și a aterizat la Hamburg, unde aeronava va primi interiorul și va fi vopsită în culorile Thai Airways. A380-ul va fi configurat cu 12 locuri la First, 60 la Business și 435 la Economy.

Livrarea este programată pentru al treilea trimestru al acestui an. Thai Airways va deveni a 9-a companie cu Airbus A380 în flotă, după Singapore Airlines, Emirates, Qantas, Air France, Lufthansa, Korean Air și China Southern. Compania tailandeză a comandat 6 aeronave A380 pe care le va folosi pe rutele dintre Bangkok şi Europa.

2 Comentarii
  1. […] cum am menţionat şi în martie, când v-am povestit despre zborul inaugural, aeronava A380 THAI va avea 507 locuri distribuite în 3 clase: 12 locuri la First, 60 la Business […]

  2. […] operatorul naţional thailandez, a intrat în posesia primului Airbus A380 din flotă. După ce a făcut primul zbor de test, după ce a fost vopsit în livery Thai, după ce Thai şi-a planificat deja rutele pentru A380, […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.