blank

Aeroporturile din Cluj şi Târgu Mureş „se bat” în declaraţii pe Ryanair

0 625

Compani aeriană Ryanair se întorce în România. Dilama rămâne dacă vor opera din Cluj sau de pe aeroportul din Targu Mureş. Conducerea aeroportului „Transilvania” din Târgu Mureş a anunţat că a finalizat negocierile cu reprezentantii operatorului aerian low-cost Ryanair în privinta condiţiilor tehnice de operare, a taxelor aeroportuare şi a serviciilor oferite, menţionand că Ryanair va opera la Târgu Mureş.

Însă operatorul aerian irlandez negociază şi cu oficialii aeroportului din Cluj, iar anunţul „grăbit” al celor de la Târgu Mureş a stârnit indignare în rândul Consiliului Judeţean Mureş.

Directorul Aeroportului Targu-Mures, Stefan Runcan, s-a grabit să contracareze acţiunea Aeroportului Cluj-Napoca, aflat în plină negociere cu Ryanair, menţionând că ar fi semnat deja contractul cu operatorul irlandez. Însă Ryanair nu a semnat nimic, iar cei de la Cluj continuăa negocierile.

Eu tind să cred că Ryanair va merge la Cluj. Aeroportul este modernizat, se va construi o pistă nouă în aprilie, oraşul reprezintă un punct turistic important pentru România. Plus că Ryan air doreşte să-şi atingă targetul de pasageri, lucru pe care nu au reuşit să-l facă în perioada 2008-2009.

Leave A Reply

Your email address will not be published.