Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Zborul Delta Air Lines 126 s-a întors pe JFK din cauza unor zvonuri legate de o bombă

0 292

Zborul Delta Airlines 126, care face legătura dintre New York şi Madrid, Spania, s-a întors pe JFK din cauza unui zvon cum că la bord ar exista o bombă în toaleta. Aeronava Boeing 767-300, având 206 pasageri la bord, a decolat de pe aeroportul John F. Kennedy International (JFK) la ora 8.10 şi a revenit la aterizare după aproximativ o oră.

Aceasta a fost evacuată, pasagerii au fost îndepărtaţi, iar echipele de pirotehnişti au cercetat avionul. Presa internaţională menţionează că s-ar fi găsit ceva fire suspecte în toaleta aeronavei, dar nu provin de la o bombă aşa cum s-a crezut iniţial.

Au fost interogate şi două persoane, un bărbat din Orientul Mijlociu şi o femeie din Argentina, dar au fost eliberate! Încă se mai fac cercetări! Updatăm postul dacă vor apărea informaţii noi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.