Zbor24.ro – agenția online cu suport non-stop pentru pasageri!

0 335

După 10 ani de AirlinesTravel.ro și o vastă experiență în turism, noi ne-am definit câteva obiceiuri când vine vorba de călătorii și modul de cumpărare al vacanțelor. Obișnuim să ne luăm biletele de avion direct de la companiile aeriene atunci când avem zboruri directe din punctul de plecare spre punctul de destinație, la fel și în cazul cazărilor punctuale. Însă apelăm la agenții atunci când situația e mai delicată.

Când vine vorba de sejururi și circuite, recomandăm agențiile de turism tour-operatoare și detailiste. Iar legat de bilete de avion, apelăm la agențiile online când itinerariul include mai multe zboruri și chiar conexiuni cu escală. Plus de asta, experiența ultimilor ani ne-a determinat să apelăm la aceste agenții pentru că simțeam nevoia de suport non-stop și de sprijin permanent pentru a fi acoperiți în cazul unor suprize neplăcute cu zborurile. Să nu uităm miile de zboruri anulate sau întârziate în 2022 și zecile de mii de pasageri afectați, care au rămas blocați prin aeroporturi, situații ce s-ar fi putut rezolva mai repede dacă respectivii pasageri ar fi apelat la agenții specializate.

zbor24.ro, o agenție care se focusează pe suport oferit pasagerilor în regim non-stop

Industria de turism din România este într-o continuă transformare și adaptare la condițiile de călătorie prezente. Pe lângă clasicele agenții de turism tour-operatoare și detailiste, piața din România este propice pentru dezvoltarea agențiilor online, iar una dintre acestea este zbor24.ro, o agenție care se focusează pe suport oferit pasagerilor în regim non-stop.

Agenția zbor24.ro este o extensie românească a agenției zbor.md din Chișinău, cea mai mare agentie online din Moldova de vanzare a biletelor de avion. Au mai multe puncte forte, dar principalul stă în departamentul de suport pentru pasageri cu disponibilitate 24 de ore pe zi / șapte zile pe săptămână. Serviciul de customer support este disponibil 24/7 online și la telefon, ceea ce oferă un plus de siguranță și încredere atunci când vă programați și rezervați următoarele călătorii. În caz de probleme cu zborurile, cu siguranță vă vor ajuta să le rezolvați și să găsiți situații alternative.

blank

Când cumpărați un bilet de avion prin zbor24.ro, la pachet vin și toate celelalte servicii benefice pentru voi, de la suportul tehnic la sistemul de bonusare.

Însă un alt punc forte al platformei zbor24.ro stă în motorul de căutare al zborurilor. Din miile de opțiuni, platforma selectează biletele cu cel mai bun tarif, precum și cele mai bune condiții în raport cu solicitarea voasstră. Combină zboruri, indiferent dacă vorbim de cele low-cost cost sau full-service, având ca scop să ajungeți la destinație într-un timp relativ scurt, rezonabil ca preț și cu serviciile solicitate. Dacă aveți zboruri cu escală, sistemul ia în calcul ca timpul de escală să fie relativ ok pentru a avea timp să treceți prin toate procedurile de la aterizare și până la decolarea următorului zbor.

În acest moment noi am identificat următoarele puncte forte ale platformei zbor24.ro:

  • Serviciu clienți disponibil 24 de ore pe zi / 7 zile pe săptămână. Orice problemă ai cu zborul, indiferent de oră, sigur găsiți pe cineva disponibil la zbor24.ro pentru a vă ajuta. Exist numeroase modalități prin intermediul cărora îi puteți contacta: Telefon: + 40 31 78 11 110. Whatsapp – acelasi numar. Email: [email protected]. Pe rețelele sociale: Facebook aici https://www.facebook.com/zbor24/, pe Instagram aici https://www.instagram.com/zbor24.ro/, pe Telegram sau live chat pe site.
  • Sistem de bonusuare: 1% cashback la fiecare tranzacție! Atundați puncte și ulterior puteți să le folosiți pentru a plăti viitoarele bilete de avion. Odată cu înregistrarea pe www.zbor24.ro, veți primi bonus de bun-venit de 25 euro – CADOU, direct în contul vostru.
  • Flexibilitatea motorului de căutare și varietatea de combinații de zboruri.
  • Check-in-ul online – Ați cumpărat biletul de avion și nu vă descurcați cu check-in-ul? Un specialist zbor24.ro vă ajută. Trebuie doar să vă înscrieți și să solicitați acest serviciu. Se aplică doar biletelor luate prin această platformă.

Acestea fiind spuse, călătoriți responsabil și în siguranță. Luați-vă toate măsurile de siguranță! Apelați la agențiile de turism specializate!

Leave A Reply

Your email address will not be published.