blank

Zăpada abundentă a afectat orarul zborurilor la Aeroportul Timișoara

0 536

Angajații aeroportului intervin deja de peste 36 de ore constant la pistă, căile de rulare, platforma de parcare a aeronavelor, dar și la degivrarea avioanelor.

Condițiile meteo nefavorabile, viscol, vizibilitate redusă, dar și cantitatea mare de ninsoare au făcut uneori zadarnică munca. Zăpada se depunea cu repeziciune atât pe suprafețele de mișcare, cât și pe fuzelajul aeronavelor, făcând imposibilă decolarea acestora.

 Zboruri anulate si întârziate la Timișoara

În dimineața zilei de 16 decembrie, doua curse (Madrid și Bergamo) au fost anulate din cauza condițiilor meteo nefavorabile de la Timișoara.

Cursa Frankfurt-Timișoara și retur a fost anulată din cauza ninsorii de la aeroportul Frankfurt-am-Main, iar un alt zbor spre București a fost anulat din motive operaționale.

În cursul zilei de astăzi, este posibil ca unele curse să înregistreze întârzieri de 15-20 de minute din cauza operațiunilor de degivrare și antigivrare, însă pasagerii sunt rugați să se prezinte la aeroport conform orei stabilite, pentru îmbarcare.

La ora publicării acestui articol, mai multe zboruri apar cu întârzieri importante, atât la aterizare, dar și la decolare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.