WOW Air renaște din propria cenușă și se transformă în PLAY

0 698

În primăvara acestui an, am anunțat falimentul WOW Air. Pentru cine nu știe, WOW Air a fost o companie aeriană din Islanda. Opera zboruri spre Europa și America de Nord. A ieșit în evidență prin denumirea avioanelor sale, folosind termeni family.Veștile bune despre WOW Air au venit astăzi, în urma unei conferințe de presă. Noul CEO al companiei, Arnar Már Magnusson, a dezvăluit un plan pentru relansarea WOW Air și rebranduirea în PLAY. Mai bine spus, Arnar Már Magnusson a anunțat lansarea noului operator aerian din Islanda, care va purta numele PLAY (un nume jucăuș).

Compania aeriană PLAY

Încă nu are AOC (Air Operator Certificate), dar sunt mari șanse să primească unul în scurt timp. Astel, noua companie își va lua zborul în 2020. Familia de avioane A320 rămâne preferata islandezilor. Pentru început, vor fi operate zboruri între Islanda și destinații din Europa. Ulterior, după ce flota va crește la 6 avioane, PLAY va demara operațiunile și spre America de Nord.

Site-ul companiei spune că ”the sky is our playground” / ”cerul este locul nostru de joacă”. Nici că se putea spune mai bine. Și pentru a marca lansarea companiei aeriene, sunt puse la bătaie 1000 de bilete free. Mai rămâne să înțelegem cum vor fi distribuite.

Compania aeriană urmează să anunțe primele destinații, dar cel mai probabil va începe cu anunțul datei oficiale când vor demara operațiunile. Recomandăm să vă înregistrați pe flyplay.com pentru a fi la curent cu noutățile PLAY.

Apropo, PLAY este în căutare de piloți și însoțitori de bord. Și dacă ținem cont de avioanele alese, sunt căutați cei scoliți pentru avioanele A320 și A321.

Goodbye WOW Air, Welcome PLAY!

Leave A Reply

Your email address will not be published.