#WIZZaroundEurope: 21 de avioane alocate, 4 destinații noi, 700 de zboruri suplimentare

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și cel mai mare operator de transport low-cost din Europa Centrală și de Est, lansează astăzi cea mai mare creștere operațională din istoria companiei în întreaga rețea.

0 310

În următoarele 17 săptămâni, Wizz Air va aloca 21 de aeronave bazelor sale din Europa, sprijinind suplimentarea a 700 de zboruri săptămânale și începerea a 70 de noi rute.#WIZZaroundEurope

Patru destinații noi – Atena, Tallinn, Harkov, Viena – vor fi inaugurate până la jumătatea lunii iulie, odată cu deschiderea unei noi baze vest-europene în capitala austriacă.

Expansiunea WIZZ în 2018 reprezintă o investiție de peste 2 miliarde USD la 11 baze din Marea Britanie, Austria, Polonia, Ucraina, Ungaria, România și Georgia.

Promoție Wizz Air: 20% discount!

Astăzi, WIZZ sărbătorește marea expansiune împreună cu pasagerii săi, oferind 20% reducere pentru toate zborurile programate până la 31 mai, pentru rezervările efectuate astăzi, 13 martie, până la miezul nopții.

Pasagerii WIZZ în căutare de locuri uimitoare din Europa, dar și în afara ei, pot acum să obțină cele mai mici tarife dacă accesează wizzair.com.

În plus, clienții WIZZ sunt invitați să sărbătorească această expansiune impresionantă împreună cu echipajul de la bord, precum și pe canalele de social media, urmărind #WIZZaroundEurope.

Pasagerii ce vor călători pe primele zboruri ale celor 21 de noi aeronave, vor avea șansa de a câștiga vouchere WIZZ în valoare de 1.000 euro. Cei dornici să afle totul despre călătoria WIZZ în jurul Europei și despre aceste momente importante vor avea parte de multe surprize plăcute pe pagina Facebook a companiei.

21 de avioane alocate, 4 destinații noi, 700 de zboruri săptămânale suplimentare

Wizz Air își începe expansiunea din 2018 în această săptămână, cu sosirea unui nou nou Airbus A320, a 11-a aeronavă alocată bazei din capitala Ungariei, care coincide cu lansarea unei noi rute interesante spre Stavanger, Norvegia.

Wizz Air continuă să crească în întreaga Europă, să stimuleze traficul la cele mai mici prețuri și să rămână angajat în a îmbunătăți experiența de călătorie a clienților săi, iar astfel să câștige încrederea și loialitatea celor care se bucură de serviciile de înaltă calitate la bordul uneia dintre cele mai tinere flote din Europa.

WIZZ contribuie în mod semnificativ la creșterea economiilor locale în comunitățile în care operează, contribuind nu numai la ocuparea forței de muncă directe la bazele sale, ci și la stimularea pieței locurilor de muncă în domeniile serviciilor de asistență pentru aviație, precum și în turismul local și în industria de turism.

Între martie și iulie 2018, 700 de profesioniști în aviație de 15 naționalități diferite se alătură echipei WIZZ pentru a contribui la succesul tot mai mare al companiei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.