Wizz Go de la Wizz Air – o nouă categorie de prețuri

0 5.855

În această dimineață, un cititor fidel Airlinestravel ne-a atras atenția cu privire la o nouă categorie tarifară lansată de Wizz Air. Este vorba de Wizz Go, o categorie intermediară între Wizz Basic și Wizz Plus.

Wizz Go de la Wizz Air

Atât “WIZZ Go” cât şi “WIZZ Plus” oferă clienţilor un cost redus pentru “Base fare” (pachet de bază ce oferă bilet de avion şi un bagaj mic de cabină) şi suma serviciilor adiţionale, achiziţionate separat, precum şi o rezervare mai rapidă.

Noul “WIZZ Go” este destinat pasagerilor avizaţi, care apreciază tarifele reduse şi ofertele, dar în acelaşi timp folosesc cele mai populare produse şi servicii WIZZ. “WIZZ Go” include un bagaj mare de cabină, un bagaj de cală de 23 de kg şi loc alocat (locurile din primul rând şi cele cu extra loc la picioare fac excepţie).

ATENȚIE: La categoriile Wizz Go și Wizz Plus nu aveți inclus bagajul mic de cabină. Mai jos aveți și o comparație între cele 3 categorii tarifare oferite de Wizz Air.

wizz-air-preturi_pachete

Serviciul “WIZZ Plus” oferă chiar mai multe servicii şi beneficii pentru pasageri, care se pot bucura de o mare flexibilitate şi de un maximum de confort în timpul călătoriei: de la rezervarea biletului online şi până la aterizarea la destinaţie. “WIZZ Plus” include un bagaj de cală de 32 de kg, un bagaj mare de mână, check-in în aeroport, opţiunea WIZZ Flex pentru schimbarea datei de călătorie, loc alocat (inclusiv în primul rând şi cele cu extra loc la picioare), dar şi prioritate la îmbarcare (de asemenea permite îmbarcarea la bord şi a unui obiect personal de mici dimensiuni).

Începând de astăzi, clienţii WIZZ îşi pot rezerva locuri pe toate cele peste 450 de rute ale liniei aeriene alegând opţiunea „WIZZ Go” sau “WIZZ Plus” de pe website-ul wizzair.com.

Leave A Reply

Your email address will not be published.