blank

Wizz Discount Club – discount la bilete de avion Wizz Air

2 1.893

Wizz Air a anunţat lansarea noului serviciu Wizz Discount Club, conceput special pentru clienţii fideli ce călătoresc în grup sau care achiziţionează mai mult de un bilet Wizz Air pe an. Calitatea de membru al grupului, disponibilă pe wizzair.com, garantează un discount de 10€ la tarifele Wizz Air de peste 12,50 EUR pentru toate segmentele de zbor, rezervate oricând de-a lungul unui an de membru. Membrii clubului şi până la 9 componenţi ai familiei sau prieteni, călătorind în acelaşi timp, pot obţine acum economii şi mai mari, fiind fideli şi folosind serviciile low fare Wizz Air mult mai des.

Lansarea Wizz Discount Club vine ca o dezvoltare naturală, după ce Wizz Air a anunţat la începutul anului 2012 că va lansa mai multe servicii destinate familiilor, acest serviciu fiind un upgrade al “Exclusive Club”, prin care compania a evaluat preferinţele clienţilor privind ofertele de discount.

Până la 20% dintre pasagerii Wizz Air sunt călători de business ce aleg serviciul de spaţiu suplimentar la picioare, locuri rezervate şi date flexibile de călătorie, iar prin introducerea Wizz Discount Club compania se aşteaptă să crească interesul famiilor de a călători ieftin. Calitatea de membru al Wizz Discount Club este valabilă un an, pentru o taxă de 29,99 EUR iar beneficiile sale sunt valabile pentru până la 9 persoane aflate pe aceeaşi rezervare. Wizz Air a introdus de asemenea în această săptămână şi serviciul de check-in timpuriu oferind pasagerilor posibilitatea de a afectua check-in-ul online pe wizzair.com cu până la 2 săptămâni înaintea de data programată de plecare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.