blank

Wizz Air va relua zborurile spre Fuerteventura, Gibraltar și Viena de la Londra Luton

0 395

Wizz Air va relua zborurile spre Fuerteventura, Gibraltar și Viena din Luton ăn sezonul de iarnă 2021-2022. Zborurile spre și dinspre Fuerteventura și Gibraltar vor fi operate în zilele de luni și vineri, iar zborurile între Luton și Viena voravea loc în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și sâmbătă.

Marion Geoffroy, Directorul General al Wizz Air UK, a declarat: „Suntem încântați să reluăm mai multe rute de la baza noastră din Londra Luton, oferind clienților și mai multe opțiuni atunci când decid următoarea lor călătorie. Fie că este vorba despre un city break de weekend în Gibraltar în luna septembrie, de o escapadă de familie la Fuerteventura în jumătatea lunii octombrie sau de o vacanță de iarnă la Viena în noiembrie, pasagerii se pot baza pe opțiunile excelente ale Wizz Air pentru vacanța lor.”

Tarifele de zbor – într-un singur sens – spre Viena încep de la 9.99 GBP, iar zborurile spre Fuerteventura și Gibraltar încep de la 14.99 GBP.

Luna trecută, transportatorul low-cost maghiar a anunțat planuri de recrutare a 800 de membri ai echipajului de cabină la o serie de evenimente roadshow. Vor mai fi încă 4 asemenea evenimente ce vor avea loc la aeroportul Hampton by Hilton Luton pe 9 și 27 septembrie și 11 și 25 octombrie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.