blank

Wizz Air va relua activitatea din Viena și va zbura spre 5 destinații începând cu 1 mai 2020

8 57.576

Pandemia de COVID-19 a dus la blocarea multor industrii și la pierderi financiare de ordinul trilioanelor de dolari la nivel global. Guvernele țărilor iau măsuri radicale în speranța că vor putea stopa răspândirea virusului. Au fost suspendate milioane de zboruri, iar companiile aeriene au fost obligate să rețină la sol mii de avioane.

În toată această perioadă de izolare și restricții, oamenii încep să se agite, să nu mai aibă răbdare. În România, la fel ca în multe alte țări, oamenii abia așteaptă reluarea zborurilor. La noi, ordonanța militară 10 a dus la suspendarea zborurilor până pe 14 mai. Însă, în alte țări restricțiile încep să fie ridicate.

Wizz Air va relua zborurile din Viena

De exemplu, în Austria au fost ridicate o serie de restricții. Iar Wizz Air are în plan reluarea zborurilor de la baza din Viena începând cu 1 mai 2020. Pentru început vor fi operate zboruri spre 5 destinații: Dortmund, Oslo, Salonic, Lisabona și Eindhoven. La început, frecvențele vor fi reduse, dar planul este acela ca numărul zborurilor să crească în funție de cerere.

Cu toate că este în plan reluarea zborurilor, nu la fel putem spune despre turismul din Austria. Guvernul austriac a luat decizia de ține hotelurile închise până pe 29 mai. Restaurantele și cafenelele vor fi deschise pe 15 mai. În aceste circumstanțe, nu putem vorbi de turiști în Austria până spre finalul lunii mai.

8 Comentarii
 1. calalb ion says

  eu cetatean al moldovii pot zbura cu pasaport biometric spre rominia din portugalia

 2. Viorel says

  Bună as dori sa știu când se fac placarile spre Spania

  1. Constantin says

   Buna as dori sa stiu cand se poate pleca in spania din germania …stuttgard

   1. Sorin Rusi says

    Nu stim conditiile de calatorie intre tarile UE. Noi monitorizam in mare parte piata din Romania. Verificati cu autoritatile locale din Spania si Germania acest lucru

 3. Andrada Platon says

  Buna. As dori sa stiu daca pana pe data de 10 iulie se vor relua zborurile Romania Cluj- Spania Madrid?

  1. Sorin Rusi says

   sa vedem…Mai e pana pe 10 iulie

 4. Teo says

  Este posibila deplasarea cu alt mijloc de transport in comun (ex: autocar) din Romania in Germania?

  1. Sorin Rusi says

   Luati legatura cu autoritatile…politia de frontiera eventual

Leave A Reply

Your email address will not be published.