Wizz Air va redeschide baza din Chișinău începând cu luna septembrie 2022

0 377

Compania aeriană Wizz Air își redeschide baza de la Chișinău începând din 5 septembrie. Vor fi alocate 3 aeronave moderne din familia Airbus A320. Operatorul low-cost a anunțat astăzi în cadrul unei conferințe online reluarea celor 16 rute operate din și spre Chișinău, și majorarea frecvențele de zbor la 3 rute deja operate, spre Bologna, Bergamo și London Luton.

Prezent la conferința de presă, prim vice-directorul Avia Invest, Arcadie Ciochină a salutat decizia companiei aeriene de a relua cele 16 zboruri directe din și spre Aeroportul Internațional Chișinău, menționând:

Susținem eforturile companiilor aeriene de a reveni la zborurile operate din și spre Aeroportul Internațional Chișinău, în special în contextul efectelor pandemiei, dar și a războiului din regiune. În același timp, sperăm ca pasagerii noștri să beneficieze de oferte de preț cât mai avantajoase pe rutele anunțate de Wizz Air, iar călătoriile prin Aeroportul Internațional Chișinău să redevină o parte memorabilă și frecventă în viața de zi cu zi pentru toți pasagerii noștri.”

Biletele de zbor pentru toate rutele anunțate sunt deja disponibile la vânzare pe site-ul oficial al companiei wizzair.com sau în aplicația mobilă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.