Wizz Air va opera 23 zboruri săptămânale între Romania și Grecia

0 1.907

Wizz Air, compania aeriană low-cost cu cea mai rapidă creștere din Europa, reconfirmă angajamentul continuu de a oferi alternative convenabile de călătorie pentru pasagerii români spre țări precum Cipru, Malta, Portugalia, Spania, Italia și Grecia. Anunțul vine pe fondul zborurilor suplimentate pe ruta Grecia-România și al relaxării restricțiilor în Europa și pe măsură ce mai multe țări își diminuează restricțiile pentru pasagerii vaccinați și pentru cei testați.Anticipând cererea în creștere pentru călătorii, Wizz Air consolidează angajamentul de a transporta pasagerii spre diverse destinații atractive din Grecia. Compania aeriană a suplimentat numărul zborurilor din România spre Grecia, pentru destinații ca Santorini-Thira din București sau Mykonos din București și Cluj-Napoca. Astfel, vor fi 23 de zboruri săptămânale spre Grecia. Mai mult, Wizz Air oferă o gamă largă de zboruri spre Cipru, Malta, Portugalia, Spania și Italia.

Wizz Air va opera 23 zboruri săptămânale între Romania și Grecia în sezonul de vară 2021.

În acest moment România se află pe lista verde a țărilor cu risc epidemiologic pentru Cipru, astfel că cetățenii care călătoresc în acest stat nu mai sunt obligați să se testeze și să intre în carantină. Pasagerii români care aleg să călătorească în Malta, Spania, Portugalia, Italia și Grecia pot intra cu un test PCR sau antigen negativ realizat cu 24 până la 72 de ore înainte, precum și cu certificatul care atestă vaccinarea completă sau trecerea prin boală, în funcție de reglementările din fiecare țară. Pasagerii sunt rugați să verifice periodic toate condițiile necesare intrării în țările de destinație, întrucât pot apărea schimbări.

Cele șase țări sunt destinații de vacanță populare, recunoscute pentru istorie, priveliștile naturale impresionante și plajele minunate. Odată cu relaxarea restricțiilor către aceste destinații însorite, pasagerii se pot bucura de o vacanță de vară potrivită pentru orice gust și buzunar.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

Leave A Reply

Your email address will not be published.