blank

Wizz Air va lansa 8 rute noi din Bari spre destinații din Grecia, Israel, Marea Britanie, Elveția și Emiratele Arabe Unite

0 1.469

Wizz Air va lansa 8 rute noi din Bari spre destinații din Grecia, Israel, Marea Britanie, Elveția și Emiratele Arabe Unite, ducând numărul de destinații deservite din orașul italian la 25. Extinderea are loc la mai puțin de două luni după ce compania maghiară a deschis o bază cu un singur avion pe aeroportul din Bari – o mișcare despre care a spus că „subliniază importanța pieței italiene” pentru operațiunile sale.

Noile rute vor conecta Bari cu Abu Dhabi (AUH), Basel (BSL), Corfu (CFU), London Luton (LTN), Milano Linate (LIN), Mykonos (JMK), Tel Aviv (TLV) și Veneția Treviso (TSF).

Datele furnizate de OAG Schedules Analyzer arată că, în timpul sezonului estival, Wizz intenționează să ofere aproximativ 16.000 de locuri de plecare săptămânale de la Bari (BRI), comparativ cu cele 7.500 de locuri pe care le asigurau în aceeași perioadă în 2019.

Serviciile către Milano Linate, Londra Luton și Veneția Treviso vor începe de la 1 iulie. Vor fi 12 zboruri săptămânale spre Milano și 2 zboruri săptămânale atât spre Londra cât și spre Veneția. Zborurile spre Basel încep de pe 2 iulie și vor fi operate de trei ori pe săptămână, în timp ce rutele spre Corfu, Mykonos și Tel Aviv vor începe săfie operate de pe 3 iulie. Cursele spre Corfu și Tel Aviv vor fi operate două ori pe săptămână, iar cusra spre Mykonos va avea o rotație săptămânală.

Wizz Air va lansa 8 rute noi din Bari spre destinații din Italia, Grecia, Israel, Marea Britanie, Elveția și Emiratele Arabe Unite.

A opta rută nou va începe să fie operată din 21 septembrie, când Wizz va începe să zboare de la Bari spre Emiratele Arabe Unite. Serviciul spre Aeroportul Internațional Abu Dhabi – unde Wizz Air deține o companie aeriană în comun cu Abu Dhabi Developmental Holding Company – va fi operat de două ori pe săptămână.

În ansamblu, Wizz intenționează să asigure aproape 350.000 de locuri de la Bari în sezonul de vară 2021, făcându-l cel mai mare transportator de pe aeroport, după Ryanair, care are o capacitate de aproximativ 850.000 de locuri în această vară, oferind aproximativ 39.000 de locuri săptămânale.

Dintre cele opt rute noi lansate de Wizz, compania aeriană se va confrunta cu o competiție directă pe trei dintre ele. Volotea servește Corfu și Mykonos, iar Alitalia zboară între Bari și Milano. Ryanair și Volotea operează zboruri și pe ruta Bari – Veneția, în timp ce British Airways, easyJet și Ryanair au în programul operațional ruta Bari – Londra. În plus, easyJet și Ryanair concurează deja cu Wizz pe ruta dintre Bari și Milano Malpensa (MXP), iar Ryanair operează și zboruri spre Milan Bergamo (BGY).

Wizz Air Abu Dhabi, cea mai nouă companie aeriană națională din Emiratele Arabe Unite, va începe zborurile spre Kiev, Bari, Salalah și Muscat. Wizz Air Abu Dhabi operează zboruri spre 22 de destinații, iar alte destinații vor fi adăugate la rețeaua operațională în următoarele luni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.