Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Wizz Air UK a decolat pe 3 mai

Wizz Air UK Limited, o filială deținută în totalitate de Wizz Air Holdings Plc ("Wizz Air"), anunță că a obținut certificatul de operator aerian (AOC) și licența de operare (OL) de la Autoritatea Aviației Civile a Marii Britanii.

0 834

Wizz Air UK, cu sediul la aeroportul din Londra Luton, a început operațiunile pe 3 mai, cu primul zbor între Londra Luton și București. Wizz Air UK va avea în serviciu 8 aeronave noi Airbus A320 și Airbus A321 până la sfârșitul anului 2018, reprezentând o investiție de 860 milioane USD și va crea 300 de noi locuri de muncă directe pentru management, piloți și echipaj de cabină.

zboruri-wizz-air-uk

Wizz Air UK

Odată cu adăugarea Wizz Air UK, grupul va avea aproape 9 milioane de locuri la vânzare pe rutele către și din Marea Britanie în 2018, ceea ce înseamnă o creștere de aproximativ 14% de la an la an.

Wizz Air este acum al optulea cel mai mare grup aerian care operează în Regatul Unit, cu zboruri către 74 de destinații din 23 de țări, de pe 9 aeroporturi din Marea Britanie. Inclusiv 8 noi rute în 2018 de la Londra Luton spre Larnaca, Tirana, Tallinn, Bratislava, Liov, Atena, Keflavik și Bari. Tarifele promoționale încep de la £13,99 și pot fi rezervate online pe wizzair.com.

Primul avion operat de Wizz Air UK este un Airbus A320-200 (G-WUKA). A fost livrat în martie 2018 și este configurat într-o clasă cu 189 de locuri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.