blank

Concurs KLM: Câștigă 2 bilete de avion cu sabotul olandez

KLM Romania are o campanie foarte draguță în perioada 27 aprilie - 12 mai. Un sabot olandez a fost expus în curtea ParkLake Shopping Center. Vă faceți selfie cu el, vă înscrieți la concurs și puteți câștiga 2 bilete de avion spre Amsterdam.

0 771

KLM este una dintre companiile aeriene preferate. A fost deschizător de zboruri și pasiune pentru aviație. Am zburat cu ei în 2011, iar de atunci mi-au rămas în suflet.

Sabotul Olandez
Foto: Petru Ivu

Concurs KLM

În perioada 27 aprilie – 12 mai, KLM România are o campanie foarte drăguță. Un sabot olandez a fost expus în curtea ParkLake Shopping Center. Mergeți să vă faceți selfie cu acest sabot, încărcați fotografia pe , distribuiți pe facebook și intrați în cursa pentru 2 bilete de avion spre Amsterdam.

Simplu, nu?

Poate vă întrebați care e treaba cu acest sabot. Pe vremuri, aceste încălțări, care se fabricau din lemn, erau folosite de țăranii olandezi la muncile câmpului. Mai poartă și numele de klomp. În prezent, acești saboți sunt folosiți pentru decorațiuni și suveniruri. Peste 3 milioane de perechi de saboți olandezi sunt fabricați anual, majoritatea fiind vânduți în Olanda.

Putem spune că acești saboți fac parte din cultura olandeză, pe lângă lalele, mori de vânt și KLM.

Leave A Reply

Your email address will not be published.