Wizz Air sărbătorește 15 milioane de pasageri transportați de la baza din București

Pe 27 aprilie 2017, Wizz Air a atins pragul de 15 milioane de pasageri transportați din/spre București!

0 722

Wizz Air sărbătoreşte astăzi 15 milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale de la baza din Bucureşti. Norocosul pasager cu numărul 15 milioane a călătorit de la Roma Ciampino spre Bucureşti şi a fost întâmpinat la sosire de către reprezentanţii companiei cu un bilet dus – întors pe oricare dintre destinațiile Wizz Air de pe aeroportul Otopeni.15 milioane de pasageri transportați de la baza din București

Wizz Air continuă să îşi extindă operaţiunile în ţară şi să aducă şi mai multe oportunităţi de călătorie la costuri acceptabile pentru pasageri. De la începutul anului 2017, aproape 932.000 de pasageri s-au bucurat de serviciile WIZZ pe toate rutele din Bucureşti, ceea ce reprezintă o creştere de peste 34% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Bucuresti-15-milioane-pasageri-Wizz-Air

Pasagerii ce călătoresc pe rutele WIZZ din Bucureşti au posibilitatea să descopere 46 de destinaţii, spre 19 ţări, de-a lungul Europei şi nu numai. Din 30 iunie 2017, vă puteți bucura de zboruri Wizz Air și pe ruta București – Varşovia.

Wizz Air oferă acum bilete de la 19 Lei/segment, ceea ce subliniază angajamentul său de a oferi călătorii accesibile din şi către România, pentru și mai mulți pasageri.

Bucuresti-15-milioane-pasageri-Wizz-Air

Wizz Air a încheiat recent primul trimestru din 2017 cu un nou record de pasageri, o expansiune masivă a operaţiunilor şi a reţelei sale locale. În cele trei luni din 2017, aproape 1,45 milioane de pasageri au călătorit cu WIZZ pe mai mult de 130 de rute cu preţuri scăzute din România, inclusiv pe cele 13 noi rute care au început în acest an de pe aeroporturile din Cluj-Napoca, Craiova, Suceava şi Bucureşti.

Wizz Air îşi consolidează poziţia, fiind prima opţiune a pasagerilor din România. În acelaşi timp, factorul de încărcare de-a lungul întregii reţele WIZZ a crescut cu mai mult de 7,4% față de aceeaşi perioadă a anului trecut, de la 85,4% la 92,8% (în 2017).

De la începutul acestui an, WIZZ a sprijinit mai mult de 1.000 de locuri de muncă în industriile asociate şi a stimulat sectoarele de turism şi de business de-a lungul întregii ţări.

Flota Wizz Air în România este acum formată din 21 de aeronave Airbus A320, inclusiv 5 Airbus A321 noi şi moderne, cu 230 de locuri, fiind cea mai eficientă aeronavă comercială cu un singur culoar a momentului.

La ora actuală, compania oferă 56 de destinaţii în 20 de ţări, cu un total de 134 de rute la vânzare de pe 10 aeroporturi din România, inclusiv cele mai noi operaţiuni din Craiova spre Tel Aviv şi din Bucureşti spre Varşovia, ce vor începe din iunie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.