Wizz Air, Ryanair, EasyJet, Tarom, Air Berlin şi Lufthansa pe aeroportul din Budapesta

1 174

După ce Malev şi-a încetat activitatea pe 4 februarie, mai multe companii aeriene au început bătălia pentru locul lăsat liber pe aeroportul din Budapesta.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Ryanair intenţionează să-şi facă bază, Wizz Air învesteşte 100 milioane de dolari pentru extinderea operaţiunilor din Budapesta, iar Tarom introduce a două frecvenţă zilnică spre capitala Ungariei.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Lufthansa va suplimenta cu un zbor zilnic cursele de la Berlin şi Hamburg spre Budapesta, iar Air Berlin va adauga zboruri pe cursa Berlin-Budapesta. Compania SmartWings din Cehia va lansa zboruri de la Budapesta la Tel Aviv. Şi nici EasyJet nu este mai prejos, beneficiind de un trafic crescut pe rutele cu legatura la Budapesta.

1 comentariu
  1. […] După ce Malev şi-a încetat activitatea, au început bătăliile pentru ocuparea locului liber de pe aeroportul din Budapesta. Wizz Air, Ryanair, EasyJet, Tarom, Air Berlin şi Lufthansa şi-au anunţat zboruri sau au mărit fr…. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »