Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

Wizz Air, Ryanair, EasyJet, Tarom, Air Berlin şi Lufthansa pe aeroportul din Budapesta

1 451

După ce Malev şi-a încetat activitatea pe 4 februarie, mai multe companii aeriene au început bătălia pentru locul lăsat liber pe aeroportul din Budapesta.

Ryanair intenţionează să-şi facă bază, Wizz Air învesteşte 100 milioane de dolari pentru extinderea operaţiunilor din Budapesta, iar Tarom introduce a două frecvenţă zilnică spre capitala Ungariei.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Lufthansa va suplimenta cu un zbor zilnic cursele de la Berlin şi Hamburg spre Budapesta, iar Air Berlin va adauga zboruri pe cursa Berlin-Budapesta. Compania SmartWings din Cehia va lansa zboruri de la Budapesta la Tel Aviv. Şi nici EasyJet nu este mai prejos, beneficiind de un trafic crescut pe rutele cu legatura la Budapesta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.