Wizz Air reia zborurile din Cluj spre Abu Dhabi și din București spre Aqaba și Gran Canaria

1 519

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, anunță astăzi că va redeschide trei rute către destinații însorite, operate din Cluj-Napoca și București. Wizz Air oferă o gamă largă de rute la preț redus către cele mai atractive țări și orașe din Europa și Orientul Mijlociu, potrivite pentru toate gusturile și nevoile de călătorie. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Zboruri Wizz Air din Cluj spre Abu Dhabi

În contextul în care cererea pentru călătorii se menține la niveluri pre-pandemice pe tot parcursul anului, Wizz Air dorește să ofere mai multe alternative de zbor, anunțând redeschiderea a zeci de rute care vor transporta pasagerii către diverse destinații europene și nu numai. Oricine va putea să rezerve bilete și să se bucure de o vacanță mult-așteptată sau să își viziteze familia și prietenii pe tot continentul în sezonul de iarnă 2022-2023, către și mai multe destinații WIZZ.

Primul zbor Wizz Air va fi reluat în România din Cluj-Napoca către Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Ruta de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj va fi repornită în data de 29 septembrie, iar zborurile vor decola, în prima lună, în fiecare zi de joi.

În plus, Wizz Air va zbura din nou din București către Aqaba, Iordania, și Gran Canaria, în Insulele Canare, Spania. Aceste două rute de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București vor reîncepe în data de 1 noiembrie și, respectiv, 5 noiembrie, cu operațiuni în fiecare marți și sâmbătă pentru Aqaba și în zilele de sâmbătă pentru Gran Canaria.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

1 comentariu
  1. […] De asemenea, Wizz Air a întâmpinat și cea de-a 7-a aeronavă la baza din Cluj-Napoca, în august 2022. A lansat noi rute de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” către Perugia, Corfu, Torino și Napoli și a redeschis ruta către Abu Dhabi. […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.