Wizz Air reia zborurile de la Chișinău: Grecia, Italia, Franța, Spania, Germania, Belgia, Cehia, Marea Britanie și Austria. Promoție: 20% reducere!

1 68.013

Wizz Air a reluat astăzi operațiunile de la baza sa din Chișinău. Au fost activate 16 rute din Moldova către unele dintre cele mai populare țări precum: Grecia, Italia, Germania, Franța, Belgia, Spania, Austria, Cehia și Marea Britanie. Toate zborurile pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației pentru mobil.

Pentru a ajuta pasagerii și echipajul să călătorească în siguranță și fără griji, Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare pentru a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord.

Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare

Ca parte a măsurilor de protecție a sănătății clienților și a echipajului, clienții ar trebui să facă check-in și să facă orice achiziții online, cum ar fi plata pentru bagaje suplimentare, pentru a reduce interacțiunea neesențială la aeroport. În efortul de a preveni răspândirea virusului, pasagerii sunt rugați să respecte noile reguli de distanțare fizică atât în ​​timpul îmbarcării, cât și al debarcării.

În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,97% din virusurile și bacteriile din aerul din cabină, echipajul, precum și pasagerii trebuie să poarte măști pe tot parcursul zborului.

Echipajul de cabină va distribui șervețele de igienizare fiecărui pasager, în timp ce eliminarea revistelor și încurajarea plății fără contact pentru cumpărăturile de la bord sunt măsuri introduse pentru minimizarea contactului fizic. La zborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul asigură distanțarea locurilor pentru pasageri.

Pentru a sublinia angajamentul nostru față de piața moldovenească, Wizz Air anunță oferta valabilă doar astăzi de reducere cu 20% a tarifelor de pe toate rutele la rezervările făcute pe 15 iunie pentru membrii Wizz Discount Club.

Wizz Air a reafirmat că pasagerii care rezervă zboruri low-cost către oricare dintre cele 16 destinații din Moldova vor beneficia de 20% reducere și se pot bucura de tarife chiar mai mici.

Promoția a început pe 15 iunie, 00:00 CET și va fi valabilă până la ora 23:59 CET, aceeași zi. Rezervările se pot face pe site-ul wizzair.com, precum și pe site-ul mobil și aplicația pentru mobil WIZZ.

RUTE WIZZ AIR REDESCHISE DIN 15 IUNIE 2020

OrașDestinații
ChișinăuAtena, Barcelona El Prat, Roma Ciampino, Milano Bergamo, Verona, Veneția, Turin, Bologna, Paris Beauvais, Bruxelles Charleroi, Berlin Schonefeld, Memmingen, Dortmund, Londra Luton, Praga și Viena.
1 comentariu
  1. Elena says

    Buna ziua! Avem bilet pe 18.06.2020 din București spre Bologna, compania Wizz, se efectuează cursa?

Leave A Reply

Your email address will not be published.