blank

Wizz Air reduce tarifele cu 20% pentru rezervările făcute cu telefonul mobil

2 1.188

Wizz Air a activat începând de astăzi funcţia de check-in pe mobil pentru Android, după ce, la începutul verii a fost lansată cea pentru iPhone. Prin descărcarea aplicaţiei gratuite, clienţii pot accesa cu uşurinţă de pe telefonul mobil principalele funcţii ale site-ului Wizz Air.

Asemănătoare cu aplicaţia pentru iPhone, versiunea Android permite clienţilor să rezerve bilete de avion, să verifice în timp real orarul de zbor, să adauge servicii suplimentare şi alte funcţii utile.

Pentru a sărbatori acest serviciu, Wizz Air reduce cu 20% tarifele pentru toate zborurile rezervate prin aplicaţiile mobile, făcute până pe 15 noiembrie 2013, miezul nopţii.

Daniel de Carvalho, Wizz Air a spus:

“Acum a devenit mai uşor ca niciodată să achiziţionaţi bilete de avion şi să vă faceţi check-in-ul la compania aeriană preferată de dumneavoastră.

Wizz Air pune un accent mare pe serviciile oferite clienţiilor şi pe satisfacerea nevoilor acestora şi suntem încântaţi să lansăm funcţia de check-in mobil pentru aplicaţia noastră disponibilă pe Android. Am primit un feedback foarte bun de la utilizatorii aplicaţiei noastre pentru iPhone. Acum, călătoria la care aţi visat este la îndemână indiferent de locul în care veţi călători. Cu reducerea de 20% valabilă pentru toate zborurile rezervate joi şi vineri prin aplicaţiile disponibile pentru iPhone şi Android, nu mai există nici o scuză să nu vă descărcaţi aplicaţiile noastre gratuite şi să vă folosiţi smartphone-ul într-un mod inteligent, pentru a  rezerva zboruri cu Wizz Air!”

Leave A Reply

Your email address will not be published.