Bucureşti – Dublin cu Ryanair din aprilie 2014

6 491

În decursul acestei zile, Ryanair (unul dintre cei mai mari operatori low-cost din Europa) a anunţat că va deschide noi rute cu plecare din Dublin, dar şi creşterea frecvenţelor pe rutele existente. Din aprilie 2014, Ryanair a anunţat că va începe operarea zborurilor spre: Almeria, Bari, Basel, Bucureşti, Chania, Comiso, Lisabona, Marrakech şi Praga.

Astfel, operatorul low-cost irlandez va putea transporta cu până la 700 000 de pasageri mai mult anual şi va genera 700 de locuri de muncă pe aeroportul din Dublin.

Ryanair va creşte activitatea din Dublin, din aprilie 2014:
– 9 rute noi: Almeria, Bari, Basel, Bucureşti, Chania, Comiso, Lisabona, Marrakech şi Praga;
– 85 de rute în total operate din Dublin;
– mai multe zboruri şi programe îmbunătăţite de pe aeroporturile din: Birmingham, Bristol, Edinburgh, Glasgow (PIK), Londra (STN), Madrid, Manchester şi Nice;
– peste 700 000 de pasageri noi (în total 8.25 milioane);
– peste 1 milion de pasageri noi care vor genera indirect peste 1000 de locuri de muncă pe aeroporturile din Irlanda.

Ryanair a anunţat că va genera şi 300 de loucuri de muncă directe în Irlanda – piloţi, însoţitori de bord, dezvoltatori de software, programatori pentru aplicaţii şi site etc.

Revenind la rutele noi şi numărul zborurilor, în special pentru România, Ryanair a anunţat că va opera 8 zboruri săptămânale pe ruta Dublin – Bucureşti.

Programul operaţional şi tarifele pentru ruta Dublin – Bucureşti cu Ryanair!

Leave A Reply

Your email address will not be published.