Promoţie Wizz Air – 20% reducere la bilete pe 16 mai

0 315

Wizz Air sărbătoreşte a 8-a aniversare şi lansează cea mai mare promoţie din istoria companiei: 8 milioane de locuri la doar 80% din tariful afişat pe pagina de web.

Pentru a celebra tarifele scăzute, operaţiunile profitabile şi cea de-a 8-a aniversare, Wizz Air va pune în vânzare 8 milioane de locuri la doar 80% din preţul listat pe pagina web pentru rezervări făcute începând de astăzi, de la miezul nopţii până miercuri, 16 mai, miezul nopţii. Cu alte cuvinte, este o promoţie de o zi valabilă de la prima secundă din 16 mai şi până la ultima şi înseamnă o reducere de 20%. Nu sunt restricţii cu privire la destinaţii şi perioadele de călătorie, biletele putând fi utilizate pe programul actual de zbor.

Începând cu 2004, Wizz Air a fost prima linie ariană care a introdus tarifele mici în Europa Centrală şi de Est, dedicându-se pasagerilor şi creşterii turistice în pieţele unde compania are baze: Bulgaria, Cehia, Lituania, Polonia, România, Serbia şi Ucraina. Astăzi, Wizz Air operează o flotă de 37 de aeronavae noi A320 ce au transportat peste 12 milioane de pasageri în ultimele 12 luni. Compania oferă tarife scăzute şi servicii din/spre 76 de destinaţii şi peste 220 de rute din Europa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.