Wizz Air face modificări în rețeaua operațională din România: renunță la câteva rute și reduce numărul de avioane de la unele baze.

3 19.259

Am scris despre expansiunea Wizz Air la nivel european. A anunțat peste 150 de rute noi pentru sezonul de vară 2020. Printre noile rute Wizz Air, le menționăm pe cele din România: București – Salzburg, din 2 iulie; București – Abu Dhabi, de la 1 iulie; București – Lyon, din 20 iunie; București – Praga, din 20 iulie; București – Sankt Petersburg, din 20 iulie; București – Sevilla, din 21 iulie; București – Viena, din 15 iulie; București – Heraklion, din 16 iulie; Cluj – Abu Dhabi, din 16 septembrie; Constanța – Viena, din 3 iulie; Iași – Bari, din 2 august; Iași – Verona, din 3 august; Iași – Torino, din 3 august; Iași – Barcelona, de la 1 august; Suceava – Viena, din 20 iulie; Suceava – Larnaca, din 10 iulie.

Wizz Air face modificări în rețeaua operațională din România

Dar hai să vorbim și despre modificările pe care le va face la rețeaua operațională din România. Pe lângă reducerea frecvențelor pe rutele existente, Wizz Air va renunța la câteva rute și va reduce numărul de avioane de la unele baze din România.

Baza Wizz Air din Craiova

Conform informațiilor existente, Wizz Air va renunța la 1 avion și la 2 rute: Craiova – Paris Beauvais și Craiova – Bruxelles Charleroi.

Baza Wizz Air din Sibiu

Conform informațiilor existente, Wizz Air renunță la un avion de la baza din Sibiu. Nu renunță la rute, dar frecvența zborurilor pe rutele existente va fi diminuată.

Baza Wizz Air de la Timișoara

Wizz Air va reduce numărul avioanelor de la baza din Timișoara, de la 3 la 2 avioane. Nu se renunță la rute, dar numărul de zboruri de pe rutele existente va fi diminuat.

Baza Wizz Air de la Cluj

De la baza din Cluj ar urma să fie relocate 2 avioane și, astfel, vor rămână 5. Wizz Air nu a anunțat reducerea de rute, dar cu siguranță și-a ajustat frecvențele operaționale pe rutele existente.

Baza Wizz Air de la București

De la baza din București, Wizz Air nu va reloca avioane, dar va renunța la rute și, evident, vor fi inaugurate alte rute noi. In urma verificarilor, am constatat că Wizz Air renunță la ruta București – Hanovra, dar va inaugura multe altele și va ajusta frecvențele operaționale pe rutele existente.

Baza Wizz Air din Iași

Baza Wizz Air din Iași va fi norocoasă. Va primi un avion, prilej cu care Wizz Air va inaugura câteva rute noi, începând cu luna august.

Vă reamintesc că toate rutele noi din / spre destinațiile din România au fost menționat la începutul acestui articol.

Toate zborurile vor fi operate cu aeronave de tip Airbus A320/A321. Biletele se pot cumpăra din sistemul de rezervări Wizz Air. În funcție de deciziile luate de autorități, Wizz Air își va ajusta programul operațional.

*Site-ul AirlinesTravel nu se face responsabil de modificarile operationale, de zboruri sau de biletele de avion.

3 Comentarii
 1. Iulian says

  Mai bine ar lasă sa își facă treabă o alta companie de zboruri, ei nu își fac bine treaba si dau puține informați cind este vorba sa îți dea bani înapoi cu un zbor anulat pentru coronavirus, suni să ceri informați despre zbor si doar iti vorbesc in engleză

 2. El mejor says

  No se que pasa pero se borra los mensajes que hemos escrito anteriormente, o alguien lo borra, menudo sistema

  1. Chirvase Ionelia says

   Wizz pe 2 August aveti zbor la Bari pana atunci nu mai aveti nici un zbor catre italia multumesc

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.