Wizz Air lansează programul “Pilot Academy” în România

Wizz Air lansează programul “Pilot Academy” în România

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din Europa Centrală și de Est și unul dintre operatorii aerieni cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță astăzi lansarea în România a programului companiei “Pilot Academy”.

0 358

Programul Pilot Academy de la Wizz Air ajunge in Romania. Oferă tinerilor adulți, cu puțină sau fără experiență de zbor, oportunitatea unică de a obține licență de pilot comercial și perspectiva de a lucra ca pilot la Wizz Air.

Programul “Pilot Academy” în România

În cadrul programului, școlile de piloți contractate vor oferi cursuri de înaltă calitate, urmând standardele Wizz Air, în timp de compania va susține cadeții înscriși în program, dacă aceștia dovedesc că îndeplinesc anumiți termeni și condiții, prefinanțând o parte semnificativă a taxelor de școlarizare pentru a le ușura lansarea în carieră.

De la început, obiectivul “Wizz Air Pilot Academy” este de a le oferi acelor absolvenți de succes ai programului angajarea pe poziția de co-pilot în cadrul companiei.

Actualul program colaborează cu două școli Tréner Kft în Nyiregyháza și Egnatia Aviation în Kavala, Grecia. Cursurile urmează să înceapă în lunile iulie și septembrie cu Egnatia și în noiembrie cu Tréner Kft.

Programul integrat constă în 750 de ore la sol, 60 de ore în simulator și 145 de ore de antrenament de zbor pe parcursul a 16 sau 21 de luni la una dintre cele mai experimentate școli de zbor partenere Wizz Air.

Pe parcursul acestor luni de training-uri introductive, cadeții încep să dobândească cunoștințele necesare și să-și dezvolte abilitățile pentru a-și lansa cariera de piloți la Wizz Air și pentru a sprijini extinderea semnificativă a companiei.

Cadenții care aboslvesc cu succes programul “Pilot Academy” pot să-și înceapă activitatea la Wizz Air în calitate de Pilot Trainees (pilot în pregătire). După terminarea următoarelor programe Airline Transition Program, Type Rating Course, Line Training, precum și a altor training-uri interne în cadrul WIZZ, ei pot începe să zboare ca și co-piloți în întreaga rețea Wizz Air și pot progresa în carieră.

Wizz Air oferă piloților săi șansa dezvoltării rapide și constante a carierei. După intrarea în cadrul companiei în calitate de First Officers, cadeții pot deveni Senior First Officers în termen de doi ani și, după încă doi ani, pot aplica pentru programul de upgrade pentru a deveni comandanți Airbus A320 / A321.

Mai multe informații disponibile despre program găsiți pe www.pilot-academy.wizzair.com.
WIZZ oferă, de asemenea, posibilitatea candidaților de a se întâlni personal cu echipa „Wizz Air Pilot Academy” la una dintre zilele Open Days ale programului.

URMĂTOARELE EVENIMENTE WIZZ AIR PILOT ACADEMY

DATA ORAȘUL LOCUL EVENIMENT
23 – 24  martie București Ramada Majestic Hotel Bucharest – Calea Victoriei 38-40, București 010082 eveniment Egnatia Aviation
13 – 14 aprilie eveniment Tréner
       25 martie Iași Hotel Intercontinental Iași – Strada Palat 5A, Iași 700032 eveniment Egnatia Aviation
23 – 24 martie Cluj – Napoca West City Hotel Cluj — Strada Avram Iancu 442, Cluj-Napoca 400445 eveniment Tréner
13 – 14 aprilie eveniment Egnatia Aviation
25 martie Timișoara Hotel Continental Timișoara – Bulevardul Revoluției din 1989 eveniment Tréner
15 aprilie   Sibiu Golden Tulip Tower SibiuStrada Școala de Înot 2, Sibiu 550005 eveniment Egnatia Aviation
          15 aprilie Craiova Hotel Ramada Plaza Craiova – Calea București 1, Craiova 200678 eveniment Tréner

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.