Air France-KLM: cu 4,1% mai multe zboruri pentru sezonul de vară 2018

Grupul Air France-KLM anunță o creștere de 4.1% a capacității operaționale, în raport cu sezonul de vară 2017, pentru sezonul de vară 2018 (25 martie-27 octombrie 2018).

0 167

Creșterea va fi determinată de introducerea de noi segmente pe zborurile lung-curier (+3,9%), dar și pe zborurile mediu și scurt-curier (+1,4%).

În 2018, grupul își continuă strategia de extindere și oferă 314 de destinații către 116 țări, dintre care 78 de segmente vor fi introduse în această vară.

Air France-KLM anunta o crestere de 4.1% a capacității operaționale

Sezonul de vară 2018 vine cu o creștere de 3,9% a zborurilor lung-curier și 9 noi destinații în portofoliul Air France-KLM.

Printre cele mai noi destinații inaugurate de Air France-KLM în primăvara și vara anului 2018 se vor regăsi: Nairobi (Kenya), Seattle (SUA) începând cu 25 martie, Taipei (Taiwan) începând cu 16 aprilie și San José (Costa Rica). Din luna mai 2018, Joon va opera zboruri spre Fortaleza (Brazilia) și Mahé (Seychelles).

În Statele Unite, Air France va relua zborurile spre Seattle, cu 5 zboruri săptămânale efectuate cu Boeing 777-200, iar KLM își va dezvolta serviciile spre Minneapolis, San Francisco și New York, cu noi frecvențe adăugate. Astfel, KLM va opera în vara anului 2018 4 zboruri săptămânale spre Minneapolis, 11 spre San Francisco și 20 spre New York.

În regiunea Caraibe și America Centrală și de Sud, KLM își extinde capacitatea săptămânală cu 20% pentru plecările din Amsterdam Schiphol cu destinația Buenos Aires și Santiago de Chile, dar și pentru insulele din Caraibe. Compania va avea zboruri suplimentare spre Aruba, Bonaire, St Martin și Curaçao.

În Asia și Orientul Mijlociu, Air France va inaugura în luna aprilie trei zboruri săptămânale către Taipei, Taiwan, operate cu o aeronavă Boeing 777-200. Zboruri suplimentare sunt prevăzute și pentru Japonia (Osaka și Tokyo Haneda) și Coreea de Sud (Seul).

Nu în ultimul rând, Africa și Oceanul Indian. Air France va inaugura serviciul Paris-Nairobi pe 25 martie 2018, cu 3 zboruri săptămânale, operate cu aeronave de tipul Boeing 787 Dreamliner.

Va fi o creștere cu +1,4% pe zborurilor mediu și scurt-curier și 45 de noi destinații și conexiuni Europene.

Air France crește numărul de zboruri către Dublin (Irlanda), Oslo (Norvegia), Gothenburg (Suedia), Berlin (Germania), Nisa (Franța), Madrid (Spania), Marrakech (Maroc), iar KLM introduce zboruri către Bologna (Italia), Cracovia, Gdansk (Polonia) și Helsinki (Finlanda).

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.