Wizz Air lanseaza noi rute din Viena, inclusiv spre Constanta

0 2.935

Wizz Air a anunțat astăzi lansarea a opt noi rute din Viena. Din iulie se va zbura din Viena spre Bruxelles, Tallinn, Burgas, Constanța, Rodos, Heraklion, Zakynthos și Marrakech.


Biletele spre aceste destinații atractive pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației de mobil la prețuri ce pornesc de la doar 19,99 EUR/segment.

Lansarea acestor noi rute și dezvoltarea ulterioară a ofertei Wizz Air de la baza sa din Viena stă la baza angajamentului companiei aeriene pe termen lung de a aduce oportunități de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi.

Wizz Air lanseaza noi rute din Viena

Respectând toate reglementările naționale și internaționale, dar și restricțiile, prin reluarea operațiunilor de la Viena, WIZZ a făcut posibilă călătoriile esențiale pentru mulți clienți, sprijinind astfel și reunirea familiilor.

Anunțul de astăzi vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate începe la Wizz Air. Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului.

Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. Pentru mai multe informații accesați acest link către noul videoclip Wizz Air despre procedurile de sănătate și securitate.

NOILE RUTE WIZZ AIR DIN VIENA

Rute noiZile de operareDată de începereTarife de la
Viena – Bruxelles (Charleroi)marți, miercuri, joi, sâmbătă, duminică1 iulie 202019,99 EUR
Viena – Tallinnmarți, joi, sâmbătă2 iulie 202024,99 EUR
Viena – Rodosjoi, duminică2 iulie 202029,99 EUR
Viena – Heraklionjoi, duminică2 iulie 202029,99 EUR
Viena – Burgasluni, vineri3 iulie 202019,99 EUR
Viena – Constanțaluni, vineri3 iulie 202019,99 EUR
Viena – Zakynthosmarți, sâmbătă4 iulie 202029,99 EUR
Viena – Marrakechjoi, duminică27 octombrie 202039,99 EUR
Leave A Reply

Your email address will not be published.