Wizz Air lansează cea mai amplă campanie de recrutare a însoțitorilor de bord, din România!

0 684

Wizz Air anunță lansarea celei mai mari caravane de recrutare a însoțitorilor de bord, cu obiectivul de a angaja 800 de noi însoțitori de bord în întreaga sa rețea până în decembrie 2021. Zece evenimente vor avea loc în București, Bacău, Iași, Craiova, Sibiu, Cluj-Napoca și Timișoara pentru însoțitorii de bord aspiranți din România. Candidații hotărâți care au visat dintotdeauna la o carieră printre nori și doresc să participe se pot înscrie aici.

Ca parte a efortului de recrutare a însoțitorilor de bord, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente pe parcursul lunii august și septembrie. Evenimentele vor avea loc la hotelurile Angelo Vienna House Bucharest (București), President (Bacău), Internațional (Iași), Rexton (Craiova), Ramada (Sibiu), Confort (Cluj-Napoca) și Timișoara (Timișoara), oferindu-le însoțitorilor de bord aspiranți șansa de a descoperi mai multe despre Wizz Air.

Peste 800 de însoțitori de bord vor fi angajați până în decembrie 2021

Astfel, candidații sunt așteptați să sosească prompt la ora 9:00, cu un CV actualizat, și să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual.

Însoțitorii de bord ce se alătură echipei Wizz Air se pot aștepta la salarii competitive în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, instruirea specifică unui lider în industrie, precum și un program lunar de lucru afișat o dată la două săptămâni. Însoțitorii de bord vor lucra într-un mediu prietenos și multicultural, având acces la o varietate de oportunități interesante de a progresa în carieră, cum ar fi programul Wizz Air „De la însoțitor de bord la căpitan”, care sprijină actualii membri ai echipajului de bord să obțină o licență comercială de pilot. De asemenea, însoțitorii de bord se pot bucura de reduceri la zboruri și bilete bonus pentru familie și prieteni.

Aceste evenimente sunt parte a efortului susținut de a recruta însoțitori de bord și piloți în rețeaua Wizz Air, pe măsură ce compania aeriană își crește capacitatea și își dorește să tripleze mărimea flotei, cu 500 de aeronave Airbus în următorii zece ani. Noii recruți care se alătură Wizz Air au ocazia să facă acest lucru într-un moment important pentru compania aeriană, în urma deschiderii a 18 noi baze și lansarea a peste 300 de noi rute în toată rețeaua, doar în ultimul an.

URMĂTOARELE ZILE DE EVENIMENTE WIZZ AIR DESTINATE RECRUTĂRII

DATALOC
23.08.2021Hotel Angelo Vienna House București, Calea Bucureștilor 283, Otopeni
23.08.2021Hotel President, Bulevardul Ioniță Sandu Sturza 11, Bacău
24.08.2021Hotel Vienna House Easy Airport Bucharest, Calea Bucureștilor 283, Otopeni
24.08.2021Hotel International, Strada Palat 5A, Iași
25.08.2021Rexton Hotel, Strada Carol I 49, Craiova
27.08.2021Hotel Ramada, „GAMMA Hall”, Strada Emil Cioran 2, Sibiu
28.08.2021Confort Hotel, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca
30.08.2021Hotel Timișoara, Strada Mărășești 1-3, Timișoara
08.09.2021Hotel Vienna House Easy Airport Bucharest, Calea Bucureștilor 283, Otopeni
14.09.2021Confort Hotel, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca
Leave A Reply

Your email address will not be published.