Wizz Air a demarat campania de recrutare a piloților, targetul fiind de 4600 de piloți angajați până în 2030!

0 274

Wizz Air anunță intensificarea recrutării de piloți în cadrul rețelei sale, cu obiectivul de a angaja 4 600 de noi piloți până în 2030. Compania aeriană a instruit deja peste 150 de noi piloți pentru a zbura în această vară la peste 100% din capacitatea pre-Covid și își propune să recruteze alți cel puțin 300 până la finalul acestui an, ca parte din planurile ambițioase de creștere după pandemie. Candidații dornici, ce au visat mereu la o carieră la înălțime, pot aplica online aici.

Piloții ce se vor alătura Wizz Air vor avea oportunitatea să opereze flota aflată în continuă creștere a companiei aeriene, compusă din aeronave Airbus A320 și A321 noi, moderne și sustenabile, pe mai mult de 800 de rute, către 191 de destinații din 49 de țări.

Wizz Air se angajează cel puțin să tripleze mărimea flotei sale

blank
Andreea Litescu – pilot Wizz Air (foto: Wizz Air)

Wizz Air se angajează cel puțin să tripleze mărimea flotei sale, cu 500 de aeronave Airbus așteptate în următorii zece ani, creând o varietate de oportunități pentru piloții ce urmăresc o avansare rapidă în carieră, un salariu competitiv, dezvoltare și instruire specifice unui lider în industrie, un contract sigur și nedeterminat, precum și o varietate de programe fixe și flexibile.

La Wizz Air sunt binevenite solicitările de înscriere din partea căpitanilor experimentați și a primilor ofițeri, precum și a celor fără experiență de zbor, grație programului său Wizz Air Pilot Academy, care le oferă piloților aspiranți oportunitatea de a obține o licență comercială. În afara recrutării intense de piloți, Wizz Air continuă să recruteze membri ai echipajului de bord în cadrul celor 43 de baze, cu scopul de a-și atinge planurile de creștere.

Noii recruți care se alătură Wizz Air beneficiază de această oportunitate într-un moment de continuă creștere pentru compania aeriană, după deschiderea a 18 noi baze și introducerea a peste 300 de noi rute în întreaga rețea doar în ultimul an.

Leave A Reply

Your email address will not be published.