Wizz Air lansează aplicaţia PocketGuide (video)

1 417

Wizz Air a anunţat un nou parteneriat cu PocketGuide Inc, lansând o ofertă atractivă pentru clienţii săi. Începând cu 12 octombrie, Wizz Air pune la dispoziţia pasagerilor săi aplicaţia PocketGuide, o aplicaţie de top pe piaţa globală a aplicaţiilor audio de călătorie.

PocketGuide, o aplicaţie de călătorie de top, oferă pentru destinaţiile atractive de călătorie Wizz Air, tururi audio şi locuri de petrecere a timpului liber. Pasagerii Wizz Air pot descărca aplicaţia înainte de călătorie atât pe Iphone cât şi pe smartphone-urile cu Android, bucurându-se astfel de o experienţă individuală de ghidaj până la destinaţie, fără costuri de roaming. PocketGuide este singura aplicaţie de pe piaţă care ghidează utilizatorii prin oraş asemenea unui ghid adevărat prin navigaţie vocală, oferind pe parcurs informaţii locale interesante.

În timpul călătoriei utilizatorii pot face fotografii sau posta comentarii şi cu un singur click aplicaţia creează un video 3D cu experienţele de pe parcursul călătoriei. Tururile sunt dezvoltate folosind informaţiile ghizilor locali pentru a oferi siguranţa faptului că pasagerii Wizz Air vor ajunge să cunoască toate obiectivele importante care trebuie vizitate la destinaţia aleasă.

Aplicaţia PocketGuide este gratuită, utilizatorii trebuie să plătească doar pentru conţinut. Un tur costă 2,5 Euro, iar un pachet complet cu turul oraşului este disponibil începând de la 5 Euro. După ce tururile sunt descărcate, aplicaţia funcţionează în modul offline pentru a preveni încărcarea cu noi costuri de roaming. Pentru o perioadă limitată, pasagerii Wizz Air se pot bucura de un tur gratuit la alegere, fără costuri suplimentare. Pasagerii pot alege dintr-o gamă largă de tururi pentru 85 de destinaţii din întreaga lume. Pentru a obţine turul demo gratuit şi pentru a beneficia de ofertă, pasagerii sunt sfatuiţi să se înregistreze pe wizzair.com.

Este o aplicaţie la mare căutare. Peste 1,2 milioane de turişti au utilizat acest serviciu, mai ales datorită numărului în creştere al canalelor de vânzare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.