blank

Wizz Air îşi mută zborurile pe Aeroportul Otopeni din 25 martie 2012

0 645

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala şi de Est, a anunţat că-şi va muta toată activitatea pe Aeroportul Otopeni din 25 martie 2012. Acţiunea trebuie făcută pentru că Aeroportul Băneasa se va închide.

Wizz Air are în plan să crească cu 75% numărul de zboruri disponibile în România şi să realizeze investiţii de 100 milioane euro în achiziţionarea a două aeronave. Cu ocazia aceasta se aşteaptă şi crearea de 500 locuri de muncă noi.

Această mutare va însemna şi cheltuieli mai mari pentru companie. Wizz Air a anunţat şi creşterea tarifelor cu minim 6 EUR pe cursă, dar vor face tot posibilul să fie mai ieftini faţă de concurenţă.

Începând cu 25 martie, Wizz Air va începe operarea de doua ori pe săptămână a zborurilor către Memmingen (Germania), cu preţuri începând de la 93 lei (pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse). Acestă destinaţie se adaugă la cele deja anunţate: Verona (Italia), Budapesta (Ungaria) şi Palma de Mallorca (Spania). Frecvenţa curselor va creşte la 123 de zboruri pe săptămână.

Să nu uităm şi faptul că Wizz Air ocupă prima poziţie în România la numărul pasagerilor transportaţi – 2.7 milioane.

Leave A Reply

Your email address will not be published.