Aeroportul Incheon International – cel mai bun aeroport din lume

1 691

Consiliului Internațional al Aeroporturilor (ACI) a acordat premiul “cel mai bun aeroport din lume” binecunoscutului aeroport Incheon International din Coreea de Sud. Distincţia a fost anunţată în cadrul evenimentului Trinity Forum 2012.

Incheon_International

Pentru al 7-lea an consecutiv, aeroportul se bucură de marea distincţie considerată “Premiul Nobel în aviaţie”. Decizia a fost luată în urma unui sondaj printre 350 000 pasageri şi la care au participat peste 1700 de aeroporturi din întreaga lume.

Anual, aeroporturile fac eforturi mari să asigure un trafic fluent, condiţii cât mai bune pentru pasageri şi să scadă timpii proceselor de plecare şi sosire. Conform unui comunicat, pe aeroportul Incheon International plecarea durează 16 minute, iar sosire 12 minute, cu mult sub standardele globale de 60 minute la plecare şi 45 minute la sosire.

În perioada 2005-2011, Incheon International a câştigat în mod regulat premii ACI pentru: cel mai bun aeroport din lume; cel mai bun aeroport din Asia-Pacific şi cel mai bun aeroport situat în intervalul cu 25-40 de milioane de pasageri pe an.

Leave A Reply

Your email address will not be published.