blank

Wizz Air introduce serviciul convenabil eSIM pentru date mobile prepay

0 503

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global anunța lansarea serviciului său de date mobile eSIM pentru călători.

Serviciul eSIM este dedicat furnizării de date mobile fiabile și de mare viteză către clienți, asigurând o conectivitate sporită. Oferind un model de achiziție unic, Wizz Air le permite clienților să se bucure de opțiuni de date mobile accesibile, cu acces la peste 245 de rețele mobile, rămânând astfel conectați în mai mult de 150 de țări, fără a fi nevoie să schimbe cartelele SIM fizice.

Cu serviciul eSIM încorporat, clienții se pot bucura acum de pachete pentru date mobile prepay ușor de planificat și optimizate din punctul de vedere al costurilor, eliminând nevoia serviciilor de roaming costisitoare și evitând conexiunile Wi-Fi nesigure.

Indiferent dacă au unul sau mai multe dispozitive când călătoresc, clienții individuali și familiile își pot gestiona și urmări cu ușurință planurile de date. Clienții pot monitoriza utilizarea datelor, asigurându-se că rămân în limitele alocate. În plus, eSIM poate fi folosit până la 12 luni după ultima călătorie.

Pentru a face serviciul accesibil tuturor, plata pentru eSIM poate fi efectuată convenabil prin card bancar, oferind o experiență de tranzacție sigură și simplificată.

Wizz Air este încântată să ofere clienților această opțiune extra, oferindu-le servicii de date mobile accesibile și convenabile în timp ce călătoresc în interiorul și în afara Europei. Oferind o soluție ce poate fi planificată și monitorizată, Wizz Air își propune să redefinească experiența utilizării datelor mobile, sporind satisfacția clienților.

Leave A Reply

Your email address will not be published.