blank

Aeroitalia, prima companie care va opera zboruri frecvente de la Aeroportul București Băneasa (BBU)

0 6.550

Aeroitalia, noua companie aeriană italiană, anunță începerea operațiunilor sale pe Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu, începând cu data de 2 iunie 2023.

Zborurile vor opera după cum urmează:

Luni, miercuri, vineri și duminică

Roma Fiumicino 11:20 – București Băneasa 14:30
București Băneasa 15:15 – Roma Fiumicino 16:25

Astfel, pasagerii Aeroitalia vor putea beneficia de serviciile unui aeroport istoric, renovat recent si in măsura sa ofere o experiență confortabilă și eficientă. Aeroportul Băneasa este situat la doar 8,5 km de centrul Bucureștiului, foarte aproape de centrul de business din nordul capitalei și este foarte bine conectat cu toate punctele din oraș printr-o rețea de servicii publice.

Datorită legăturilor operate de Aeroitalia către și de la Aeroportul Roma Fiumicino, pasagerii vor putea ajunge  de la București și la Alghero, Bergamo, Comiso, Olbia și Palermo, cu un singur bilet, conexiune garantată si bagajul de cală trimis direct la destinația finală.

Gaetano Intrieri, CEO Aeroitalia a declarat: “Suntem mandri sa anunțam astazi că Aeroitalia va fi prima companie aeriana care va opera zboruri regulate pe aeroportul Băneasa si mulțumiți ca vom putea garanta pasagerilor noștri servicii rapide de checkin si îmbarcare, intr-un spațiu complet renovat, plăcut, funcțional si care permite organizarea eficienta a procedurilor aeroportuare. Ca să sărbătorim împreuna cu pasagerii noștri, am dedicat acestei ocazii o promoție speciala: oricine va cumpăra 1 bilet de la București Băneasa către Roma Fiumicino sau viceversa pentru luna iunie, va primi încă un bilet gratuit, pe același zbor. Promoția are o valabilitate limitata de 2 zile (18 si 19 mai 2023).

Leave A Reply

Your email address will not be published.